- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aladdin #13289 üzenetére
Lehet, hogy könnyítettek az 5.2-őn, mert másodikra nekem is meglett, 4454 feljelsztéssel,
A befejezéshez már kellett az 5454 is, 127PR-rel.
(McLaren, driver Fullon, team principal L11-en)
Igaz, ez az 5.2 éppen csak sikerült... elsőre kicsúsztam, de a második próbálkozásnál az első dupla kanyart átvágtam (fék asszisztenst itt kikapcsoltam), és azzal elég sokat nyertem. Így a legvégére kb. 0.1 gallon bunzen maradt.Es nem tudom elegszer elmondani, hogy mennyire ruhellem ezt a palyat
-
válasz
Aladdin #13199 üzenetére
Szerintem tuti, csak várják a hőbörgést, visszajelzést, hogy javítás után megtisztelve érezze magát a nagyközönség
.
Volt már néhány ballépés, azokat is javították.
Ma reggel néztem, nem volt még frissítés.
Bízzunk benne, hogy hétvégéig megoldják.(bár akkor kikerülök a C-ből, az tuti
, ráadásul csak 4 nap múlva tervezem befejezni a Porsche "event"-et.)
-
válasz
Aladdin #13161 üzenetére
Lényeg, hogy ezen is túl vagyunk.
De több porszívót nem fogok venni, minek?
Teljesen egyetértek. Volt múlt héten (?) 30%-os leárazás, de nem vettem semmit, mert nem volt olyan, amit érdemes lett volna.
Porszívó, Nascar. Ennyi lett volna a lehetőségem (mert a többi megvan), így nem költöttem el az m$-t, így most többet költöttem a special event alatt a fejlesztésre, és a bónuszokat mind 5M m$ felett "váltottam be", így többet sikerült összeharácsolni. (Jellemzően ezt a stratégiát követem az ilyen special event-ek esetén; az épp aktuális "nap" végére legyen a maxon az m$ pénztárca, és akkor az a kis bónusz (25/50/75/100k m$-ek) valóban az 5M fölé viszik a "vagyont") -
-
válasz
Aladdin #13138 üzenetére
Igen, fullos. De nem reménykedem, ez a C ez ezzel az autóval már a megvalósult álom.
3 kör alatt 50 arany bőven jó arány, ennél többre nem fogja futni.A legutóbbinál (Senna gtr) még gondolkodtam, hogy csak meg kéne próbálni, de hát befogtak cseresznyét magozni...
két félidő alatt másfél kilónyi jött össze.
-
válasz
Aladdin #13104 üzenetére
Mara visszakerultem a C-be a WTT-n, francba…
Azért sokaknak van már sok fullos autója, elég régen megy már a játék, hogy sok ügyes fazon is játsszon.
Nekem még 1.5s (majdnem 1.6) lenne a B-ig, cseresznyemagozás mellett erre már nem jut időm.A prószívóTT-n 9-cel vagy jelenleg előttem. (Közben váltottam Mercedes-re)
Most a 630. vagyok (B-ben a 481.) - az A 661ms-ra van. Ha ez így marad, számomra hatalmas meglepetés is lehet. De hát még 11 nap vissza van, addig még C is lehet belőle. -
válasz
Aladdin #13098 üzenetére
Persze, hogy nem lehet tuningolni, mert akkor már előre felkészülnél a Special event-re...
Így marad a drivel level update, aranyé'
Azt nem írtad, hogy hol állsz épp, meg melyik ótóval.Én max 2-őt fogok belőle begyűjteni; a 2 special event alatt. Egyet ami jól tapad, egyet meg a mi gyors. (persze olyan kicsik a különbségek, hogy... kb. tökmindegy)
Az érdekes nekem, hogy a Jaguar-ral jelenleg B-ben vagyok, de épp csúszok vissza C felé. A 221. helyről mára már csak 612. hely az enyém. De már ez is elég hatalmas meglepetés.
A sima heti ttt-ben meg befutottam C-be, így már jobban érzem magam
-
Gumi.kacsa
újonc
válasz
Aladdin #13045 üzenetére
Szoktam nézni videókat ahol a fékezési és gázadási pontokat mutatják be. Legutóbb mikor ezen a pályán volt időmérő már akkor is fura volt, mennyire ki lehet menni a rázókövön kívülre.
Tegnap rámjött az öt perc, kikapcsoltam a féksegédet. Megpróbáltam az F1 TT-t. Van még mit tanulni, de nem reménytelen, legalább végig tudtam menni...
-
válasz
Aladdin #13040 üzenetére
A benzinspórolós 2.4-est is sikerült kivinned?
(3 sor fejlesztéssel sem sikerült, igaz, ezen a Laguna Seca pályán még féksegéddel is nehezen megyek végig - free skip volt, alkalmaztam)Nekünk kezdőknek azért akadt némi gondunk vele... de végül meglett vagy így vagy úgy.
Balintka nagyon eltűnt, pedig ő is szokott beszámolót tartani, hol áll.
-
válasz
Aladdin #13027 üzenetére
Hát nekem nagyon nehezen ment a C.
Aztán rájöttem, hogy LM24h esetén már többször végig tudtam menni féksegéd nélkül.
Kipróbáltam, aztán egyből C-be bekerültem.Na persze az autó fullos, de "drive"-ot azt használ, mert csak. Motorsport és m$ kombináció mellé nem elég a fullos csapatfőnök, kell a full Driver is... csak hogy egyszerű és óccó legyen.
-
válasz
Aladdin #13017 üzenetére
Szerintem valakinek nem tetszett a piros nyíl embléma.
Lehetőség van játékon belül erre, hogy a keded nem tetsző, vagy kompromittáló festésű autókat jelenteni.
(pl. kukluxklan logo., vagy egyéb. de hogy ez a 4 piros nyílehgy mit jelenthet, és ezt mér' jelentette valaki... biztos egyik versenyen leelőztél valakit, aszt' feljelentett) -
válasz
Aladdin #12951 üzenetére
Nekem fullos volt a Veneno, de visszanyomtak B-ből C-be... 0.014sec. Pedig olyan jólesett volna a kis lelkemnek, de hát nem. Álmodozni lehet, de hát ennyire futotta. Eddig 1 kezemen meg tudom számolni, hogy a sok-sok év alatt hányszor sikerült a B.
Viszont egyelőre visszaküzdöttem magam az F1 time trial esetén B-be; na persze a legaljára. Kiváncsi vagyok meddig tart. Itt is fullos az MP4/4. -
balintka
addikt
válasz
Aladdin #12887 üzenetére
Egyelőre semmit, engem olyan szinten nem is érdekel a téma, hogy előbb a 2019-et akarom befejezni, illetve a 2020-ban 3 autónak tudtam befejezni az invitational-ét eddig, így kvázi hónapokig lehet gyűjteni az XP-t, mire sorra kerül az utolsó autó. Addig csak lesz akció.
-
válasz
Aladdin #12872 üzenetére
Ugh... én rápróbáltam még egyszer, 0.32 kellene a B-hez (mercedes, full, full...)
Jelnleg 1:21.652 van, és az Abu Dhabi fullos beállítással. Tán még az osztrák pályás lenne jó ehhez fullosan.
Most hétvége lesz, pénteki kiengedés, lehet, hogy egész este ezzel fogok babrálnivagy árányát gyűjtögetek.
-
Petya25
őstag
válasz
Aladdin #12853 üzenetére
A low fék szinte minden futamra elég, nekem is így ment végig skip nélkül 125-ös PR-rel. Minden autó és pálya más, sok gyakorlás kellene hozzá, de 96%-on állok így is. Ha tudom hogy ennyit kell beletolni inkább megvettem volna, az időről nem is beszélve. Meg most egy új csapattal mentem neki hogy az invitationra fejlődjön, a Merci kész. Azzal simább lett volna.
-
-
balintka
addikt
válasz
Aladdin #12803 üzenetére
Először csak az exkluzívos autókat akartam fullozni, aztán az egyik Porsche olcsó volt, a citromsárga alapszínűt meg 1-2 modul híján fullozni kellett az Elite-es versenysorozata miatt, úgyhogy mondom legyen fullos a plusz 100 arany árán
.
A full 100% nem tudom megvalósul-e valaha, első körben az exkluzívos autókra és a master/elite/legend végigvitelére koncentrálok.
-
balintka
addikt
válasz
Aladdin #12785 üzenetére
Én is mérlegeltem, de mivel low brake opcióval megyek, így sokszor nem tudok elég gyors lenni a maratonokon. Ilyenkor a legjobb, ha kinyomom, legalább is fel se idegesít. Van úgyis bőven aranytartalékom, max 1 nappal többet farmolok, h visszajöjjön
. Örülök h ezen túl vagyok.
Hogy állsz most a játékkal? Én 60% fölé kerültem, próbálok haladni.
-
válasz
Aladdin #12718 üzenetére
Valahogy a 2020-as széria nem sikerült olyan jól, mint a 2019-es. Vagy csak én látom így.
Még ez a 3. autó meglesz (a vége biztosan aranyér'; Merci lesz), aztán lehet, hogy én is elengedem, mint a Formula-e-t. Ráadásul az F-e széria nekem kevésbé vonzó (amúgyis a special event-eken kívül már kivittem, 100% volt, a frissítést követően meg visszaesett a teljesítési ráta... hát nem is fog növekedni, az biztos.)
Ez persze csak az én véleményem.Úgy vagyok vele, hogy szeretek vele játszani, esténként már fáradtan elillan vele az idő - mással amúgy sincs időm már játszani.
Most épp azon sakkozok, hogy hogyan tudom maxon tartani az m$ szintet, és haladni is.
Szerencsére van két fullos gt3 autó, mindkettő bent van az exclusive szériában, és mindig feltolom az ms$-t a max 5M-re, és pont úgy, hogy 25/50/75-re jöjjön ki a teljesítés, és akkor tényleg bónusz lesz a bónusz... Tegnap épp 5085000-en fejeztem be a napot, amiben benne volt a mostani monacoi SE 3. nap végi extra m$. -
válasz
Aladdin #12703 üzenetére
Huh... hja... kipróbáltam, hát... emlékeimben valami ilyesmi volt (régen, olyan 1992-5 környékén volt egy pc-s F1 GP játék, azzal játszottam nagyon sokat), de nem lesz könnyű...
Viszont 359 új pálya... épp, hogy elértem volna a 60%-os teljesítést, majd' 1%-kal visszaestem (59,33% --> 58,35%).
Visszajött a Formula-e special event is, szóval most két autosport SE-t lehet vinni, had foggyon' a megszerzett vitruális (és valós) pénz. Hát ez már ilyen marad.
(majdnem) Hurrá, visszatért 110 napig a Nascar!
@(#12704) szaszyka
El sem lehet férni a pályán ezekkel a nagy dögökkel.
Pedig a kezdőképen 3 is van egymás mellett
Meg kell majd találni az előreverekedés módját rögtön a rajt után.
Kiváncsi leszek, hogy a special event esetén mennyire lesz követelmény a "no collision" vagy a "... without damaging your car". -
tailor
őstag
válasz
Aladdin #12555 üzenetére
Én is offline-ban nyomtam, és 4. helyen, a 4. kör végén ágyesz bugyesz...
Amúgy ha már ennyire rámentek arra, hogy "valós" feeling legyen, lehetne mondjuk időmérő a versenyek előtt, és nem kéne az ember végigszenvedje-végigtörje magát az utolsó helyről minden egyes alkalommal...cappa72: Nem emlékszem már a kérdésekre, cak végigkattintottam...
-
balintka
addikt
válasz
Aladdin #12546 üzenetére
Én nekimentem minden csökkentés nélkül (merészen). Kb. a 10. kör körül kezdődtek a lekörözések, addig a da Costa mögött voltam átlagosan 150-200 m-re. Ekkor aztán sikerült megelőzni, párszor visszajött elém, de ilyenkor kitoltam, aztán Evans megelőzte. A végére 6% akksi maradt, 5-6 mp előnnyel nyertem.
Én a Mercedes-t húztam/skip-eltem ki, ezzel mindig a da Costa-t teszi be első helyre, vele szokott a bajom meggyűlni, 2. helyig aránylag könnyen feljövök.
De Vries-re rányomtam az 53 aranyas fejlesztést, talán ez a 3. szint. Most 40%-nál tartok itt a FE-ben.
Neked tényleg nagyon laza volt ez a verseny.
-
válasz
Aladdin #12534 üzenetére
Én folyamatosan kitolom a napi 200k-t.
Ezen kívül ami olyan széria, ami m$-t ad, azt az utolsó versenyig kiviszem - tehát 98%-ig -, és az utolsót megtartom tartaléknak, hátha kell majd egyszer. Így van kb. 500k m$ "eltéve"... én így teszek... bár lehet, hogy feladom ezt is, és az egész Motor$portot is...az xp szintről meg van saját bejárató lesújtó véleményem. már nem autót, hanem versenyzőt fejlesztünk... (puke)
A TT-ben alappal indultam asszem, és jelenleg C... de ez majd változni fog, mert tuti visszanyomnak a feltörekvő, xp-vel ellátott emberek.
szerk.: ja nem, L2-n van a driver (Stoffel Vandorne), ez miatt 54,9 a PR. Itt inkább personal reputation, mint performance rating -
válasz
Aladdin #12523 üzenetére
Én skippelem. egyszerűen nem vagyok képes összeadni fejben, hogy miért is játszak olyanért, amit elvesznek. Inkább játszok unalmas 9 körös F1-et, vagy lassan is, de fejlesztek még egy fullos F1-re, de az nem szűnik meg.
Amúgy meg most jött a time trial is a f-e-hez, és még a régi sablonduma van: minden fejlesztés megmarad... namondom'cenzúramondat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest