- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Sajnos valóban ez a helyzet, max a hackerekben bízhatunk. Eddig viszont megbízhatóbbnak találtam a WINCE portált, bevettem amit írtak. Akkor viszont így tényleg kétséges a telefon sikere, pedig egy utólag kiadott dual boot win8pro, android sokat dobott volna rajta. Kössz a tévedések kiigazítását.
-
quailstorm
félisten
Akkor ez mi? Direkt nem akartam hülyeséget írni, ezzel a SoC-cal elvileg jön ki Win8 tábla. Akkor meg miről is beszélsz?
Update: Alighanem a PDADB-k sunnyognak, mert az 1,8GHz-es RAZR M Z2460-at használ, a 2GHz-es RAZR i meg 2760-at. Na az Win8-as lehetne biztosan. PDA adatbázisban ugyanazzal vannak megjelölve...
De nem hinném hogy ez hatalmas ok lenne, ami miatt nem megy el. X86, új Atom, SSE1-3, GPU, RAM van. Ez elég kell hogy legyen. -
quailstorm
félisten
Azért gigapazarlás ez a proci android alá... Minek kell ide MMX, SSE, SSE2, SSE3?
Windows 8 Pro certified CPU-t egy ARM-hez szoktatott emulátornak, szerintem elment az eszük Motoroláéknak...
De Win8PRO-t ha kiadnák rá, megváltozna a véleményem NAGYON gyorsan.
CPU specifikáció -
quailstorm
félisten
Szerintem a SPARC a menő, nyílt forráskódú proci, a nyílt rendszerre.
Tesztüzem, vagy sem, az Android X86 project nem egyidős a medfielddel, elég sokat teszteltek előtte. Viszont ha lesz a rendszerben kompatibilitási ARM emulációs réteg, olyan mint a Bluestacks-ban, akkor egy picivel jobb lesz a helyzet. -
quailstorm
félisten
Megnyugodhatsz, attól még akkorát fog bukni mint egy elnök a választáson. Néhány nagyobb szoftvergyártó néhány könnyen fordítható programja lesz átportolva, de összességében kicsivel lesz bővíthetőbb mint az I8910, vagy a SE vivaz pro. Architektúrát nem lehet büntetlenül cserélni, bízz bennem, meglátod...
-
quailstorm
félisten
Ami full dalvik, az tökéletes, persze támogatott vidkártyán, leginkább EEE pc-re portolják. Gyors, csak szinte mindennél kiírja: the application contains native code. A speedforge meg jó példa, az teljesen dalvik, de egy SE launcher, vagy tank recon pl nem csak dalvik, annyira nem natív hogy gyors legyen, de annyira igen hogy inkompatibilis.
És Youri igen gondolom hogy el fog vérezni, különben most mindenki medfieldes Lenovo telefonokról beszélne mert az már igencsak hónapok óta piacon van. tessék
-
quailstorm
félisten
Android X86? A speedforge-on kívül valami fog rajta működni? Akkor már inkább raknának rá Ubuntut, vagy lenne XP phone 625, esetleg meego, de így? Használhatatlan szart csinálnak a jó hardverből. Mostanában ehhez értenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest