Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Sajnos valóban ez a helyzet, max a hackerekben bízhatunk. Eddig viszont megbízhatóbbnak találtam a WINCE portált, bevettem amit írtak. Akkor viszont így tényleg kétséges a telefon sikere, pedig egy utólag kiadott dual boot win8pro, android sokat dobott volna rajta. Kössz a tévedések kiigazítását.
-
quailstorm
félisten
Akkor ez mi? Direkt nem akartam hülyeséget írni, ezzel a SoC-cal elvileg jön ki Win8 tábla. Akkor meg miről is beszélsz?
Update: Alighanem a PDADB-k sunnyognak, mert az 1,8GHz-es RAZR M Z2460-at használ, a 2GHz-es RAZR i meg 2760-at. Na az Win8-as lehetne biztosan. PDA adatbázisban ugyanazzal vannak megjelölve...
De nem hinném hogy ez hatalmas ok lenne, ami miatt nem megy el. X86, új Atom, SSE1-3, GPU, RAM van. Ez elég kell hogy legyen. -
lmisi
senior tag
Maradjon is ott.
Defy használóként mondom, ha moto nem szedi össze magát megy a levesbe.
Hiába gugli tulajdon, a pocsék support vagy piackezelés valami ordas hiba.
Gyakorlatilag a leggyengébben upgradelnek. Élenjárnak az elavult android verziókkal való userkínzásban. Saját katasztrófa felületükről csak lassan hajlandóak lemondani.
Szinte mindegyik telefonjuk booloader lock-s, azaz borzalmas nehéz driver frissítést még hackelni is hozzá, ha már a moto úgysem ad.
Itt van egy cég tok jó készülékekkel, katasztrofa szoftveres módosításokkal, no upgrade politikával és most a hardware-ben is elkezdenek idétlenkedni. Nem lesz ennek jó vége... -
quailstorm
félisten
Szerintem a SPARC a menő, nyílt forráskódú proci, a nyílt rendszerre.
Tesztüzem, vagy sem, az Android X86 project nem egyidős a medfielddel, elég sokat teszteltek előtte. Viszont ha lesz a rendszerben kompatibilitási ARM emulációs réteg, olyan mint a Bluestacks-ban, akkor egy picivel jobb lesz a helyzet. -
Youri
veterán
az az egy év meg nem tudom mihez kapcsolódik mivel a K800 idén június elején került piacra.
Masszív időzavar részemrőlÉs mi lesz a különbség ?
Kiderül. Mindenesetre mind a Google, mind az Intel elég nagy név, elég nagy, mondhatni korlátlan anyagi lehetőségekkel, és ahogy a történelem folyamán sokszor bebizonyosodott, ez számít igazán. Persze nem hiszem, hogy majd ez a telefon lesz a megváltó, és attól, hogy most a Lenovo nyíltan nem vallja be, ezek a készülékek mind csak tesztüzem. Ahogy a Medfield is. Előbb-utóbb az Intel ide is be fog törni, mert kell neki a piac, és megteheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 635 laptop eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest