- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutsideR
aktív tag
válasz
razorbenke92 #32 üzenetére
Engem is érdekel a végeredmény.
Na meg a munkafolyamat is. -
OutsideR
aktív tag
válasz
razorbenke92 #29 üzenetére
Az enyém sem egészen olyan lett mint amilyet akartam, de mindenképpen le akartam adni, így kompromisszumokat kellett kötnöm magammal. (jó sokat
)
-
OutsideR
aktív tag
Sikerült végül elkészülnöd időben?
Van friss infód, képed vagy valami?
Nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre -
OutsideR
aktív tag
válasz
razorbenke92 #26 üzenetére
Na igen, rengeteget tanultam az elmúlt pár hétben, rengeteg szívás árán. Az egeres verseny nélkül én sem gyártottam volna nyákot még jó ideig. Tudom is miket és hol rontottam el (azon kívül hogy ismét alábecsültem az elvégzendő munkát) de most már legalább van némi rálátásom a nyákkészítés mikéntjére.
Nem tudnám megsaccolni hány tíz órát görnyedtem a nagyítós lámpa felett, de biztos hogy már eléggé kikészültem. -
OutsideR
aktív tag
Hát nem biztos hogy én jártam jól a teljes nyák újragyártással.
Ez az első nyákom. Több napig tartott míg elkészült, majd ismét több napig a hibakeresés és javítás. Az usb hubom valamiért nem akar működni, mint ahogy a gombváltó kapcsolás sem, az egér végre talán már jól működik. Így jelenleg az a helyzet hogy az új dolgok közül amit beletettem gyakorlatilag semmi nem megy. -
OutsideR
aktív tag
válasz
razorbenke92 #22 üzenetére
Ja, az jó ötlet. Egy 12 centis venti simán elér még benne.
-
OutsideR
aktív tag
hát igen, a hely az nem túl sok benne, nálam is elég nehéz úgy berendezni hogy minden elférjen.
-
OutsideR
aktív tag
válasz
razorbenke92 #12 üzenetére
Felcsigáztál
-
OutsideR
aktív tag
Sajnos én balost már csak e-bayen találtam ott is aranyáron.
2005-ben adták ki az egeret akkor még nem tombolt a Facebook láz
A ledek meg ugye outlookkal meg MSN-el működtek, szóval ma kb használhatatlanok. Nem is igazán használtam őket soha semmire, csak mikor megvettem (2006-ban) kipróbáltam és annyi. -
OutsideR
aktív tag
Logitechnek volt régen (kb még a facebook előtt) egy mx 610 nevú rádiós egere amin volt ilyen email meg msn led. Mondjuk én nem ezekért vettem, hanem mert létezett balkezes verziója, ha nem kezd el betegeskedni 1 éve még most is azt használnám.
Kéken és zölden pulzált a led ha e-mailed vagy msn üzeneted jött, sőt mivel ezek egyúttal gombok is voltak nem csak visszajelzők ha megnyomtad nyitotta is az alkalmazást, szóval a levédetésről sajnos sikerült lecsúszni. bár rezgés nem volt benne, így akár még be lehet jegyezni hogy kombinált jelzés.
Tényleg elég kevés a hely ebben az egérben, én is alig tudom belerakni a cuccokat amiket beleterveztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest