- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
Nem tudom, mi az az MPD, de most gáz van. USB-ről bootoltam többször is egy Tiny Core-al, ment UTP-n a net. Aztán egyszer bootolás közben kikapcsolt...azóta nem lehet bekapcsolni. Másik táppal is próbáltam, nem táp baj van. Először még megcsinálta a táp ráadásakor amit eddig, egy pár másodpercre világított a bekapcs gomb körül majd ki. Ez után lehetett indítani. Most már ezt sem csinálja, vége...
-
Inhouse
őstag
-
Inhouse
őstag
Szia!
Köszi. Ez a kép biztató, ha jól értelmezem. Ha az alaptudás úgy általánosságban kell pl. windows hálózat, akkor azzal nincs baj, ha Linux, akkor baj van.
Viszont ezek szerint elég lehetne 1GB is bele? Ahogy lesz egy kis időm rá, lehet, hogy elsőre megnézem XP/Serviio-val, aztán majd próbálkozom a többivel. Csak lássak már belőle valamit... -
Inhouse
őstag
Ez is a kiszemeltek között van, csak hát 0 linux tudásom van. Valahogy úgy képzeltem, hogy van egy ISO amivel bebootol, aztán egy-két alap beállítás GUI-val, majd elérés http-vel másik gépről és ott beállítom, majd használom...
4GB sosem lesz benne, mert csak 1 foglalat van és 2GB max.
-
Inhouse
őstag
Sziasztok!
Nem épp málna, de a cél ugyanaz, láttam mások is hűtlenkedtek kicsit...
Szert tettem a bolhán egy HP t5440 miniPC-re, otthonra csinálnék belőle DLNA szervert. Most még csak 512MB RAM van benne (1GB-ot máris tudok bele rakni, de lehet kapna 2GB-ot ha kell), meg kell még egy 2,5"->3,5" IDE átalakító, vagy USB-s külső HDD-t kap. Amúgy 1GHz a proci, 6db USB 2.0, 100MBit ethernet. Milyen megoldást ajánlotok? Csak belső hálón menne a TV-re a média. Nézegettem a Linux megoldásokat, nem tudom, melyik lenne jó, ha egyáltalán menne rajta. Arra is gondoltam, elsőre felpakolok rá egy XP-t, hátha megeszi és megnézem, hogy Serviio-val megy-e?
Néztem, hogy a DLNA-t tudó NAS-okban is 800MHz-1,2GHz processzorok vannak és akár 128-256MB RAM-al elmennek. A málnát nem is néztem még, hogy mit tud, de tippelem, hogy hasonló paraméterekkel rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest