Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Egyébként a közösség mérete önmagában még nem jelent túl nagy előnyt. A raspi esetén is csak egy maréknyi ember dolgozik a fejlesztéseken és javításokon. A többiek csak használják. Az alternatíváknál lehet főállásban dolgozik rajta az a pár ember.
De hát én pont a "csak felhasználókra" gondolok mint mögötte lévő közösségre, nem a fejlesztőkre! Mert ott fog meglátszani igazán, hogy mire lehet használni egy-egy eszközt, sokszor olyan célra is, ami esetleg a fejlesztőknek eszükbe sem jutott volna.
-
sad_Vamp
őstag
és ez? [link-APC]
-
azbest
félisten
Na meglett, pont a csúcs odroid-xu3 boardon van még lan9514 chip. Nem tudom, hogy nekik sikerült-e normálisan megcsinálni hardveresen és szoftveresen.
Mondjuk a raspi esetén elsőre részben rosszul kötötték be a chipet - az 1.8V -ot bemenetnek hitték, közben meg kimenet és a korai szériákban ez is problémákat okozott. Meg a tápellátás problémái is kihathattak rá, az áttervezett b+ változatnál nem tudom mennyire jönnek ki a bajok.
-
rt06
veterán
nem azt mondom, hogy keszebb, hanem hogy - mint te is irod - ott egy komplett (ir, spdif, wifi, sata, etc) rendszert kapsz, ami vagy jo az altalad kitalalt dologra, vagy keresel egy masik, hasonlo komplett rendszert
cb/ct eseten, ha jol emlekszem, pont az a gond, hogy ninsc rendes nyilt videodriver, es ezert nagy szopas, ha nem a hozza jaro androiddal akarod hasznalni
es igaz, hogy a raspi videodrivere is zart, de az omx szelesebb korben tamogatotten szemely szerint a malnat preferalom, (van is itthon egy, meg epp van nalam egy cubietruck is, hogy dobjak ra rendszert), mert hozzam kozelebb all az a megoldas, hogy majd osszepakolom ugy, ahogy nekem jol esik (nem is elore gyartott os-sel hasznalom, hanem gentoo, amihez csinaltam sajat boot managert)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
általános netezés, zenehallgatás... olcsó műhely gépnek. Meghát a CNCvezérlés sem lenne hülyeség, de gondolom abból több gond lenne mint haszon.