Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Egyébként a közösség mérete önmagában még nem jelent túl nagy előnyt. A raspi esetén is csak egy maréknyi ember dolgozik a fejlesztéseken és javításokon. A többiek csak használják. Az alternatíváknál lehet főállásban dolgozik rajta az a pár ember.
De hát én pont a "csak felhasználókra" gondolok mint mögötte lévő közösségre, nem a fejlesztőkre! Mert ott fog meglátszani igazán, hogy mire lehet használni egy-egy eszközt, sokszor olyan célra is, ami esetleg a fejlesztőknek eszükbe sem jutott volna.
-
sad_Vamp
őstag
és ez? [link-APC]
-
azbest
félisten
Na meglett, pont a csúcs odroid-xu3 boardon van még lan9514 chip. Nem tudom, hogy nekik sikerült-e normálisan megcsinálni hardveresen és szoftveresen.
Mondjuk a raspi esetén elsőre részben rosszul kötötték be a chipet - az 1.8V -ot bemenetnek hitték, közben meg kimenet és a korai szériákban ez is problémákat okozott. Meg a tápellátás problémái is kihathattak rá, az áttervezett b+ változatnál nem tudom mennyire jönnek ki a bajok.
-
rt06
veterán
nem azt mondom, hogy keszebb, hanem hogy - mint te is irod - ott egy komplett (ir, spdif, wifi, sata, etc) rendszert kapsz, ami vagy jo az altalad kitalalt dologra, vagy keresel egy masik, hasonlo komplett rendszert
cb/ct eseten, ha jol emlekszem, pont az a gond, hogy ninsc rendes nyilt videodriver, es ezert nagy szopas, ha nem a hozza jaro androiddal akarod hasznalni
es igaz, hogy a raspi videodrivere is zart, de az omx szelesebb korben tamogatotten szemely szerint a malnat preferalom, (van is itthon egy, meg epp van nalam egy cubietruck is, hogy dobjak ra rendszert), mert hozzam kozelebb all az a megoldas, hogy majd osszepakolom ugy, ahogy nekem jol esik (nem is elore gyartott os-sel hasznalom, hanem gentoo, amihez csinaltam sajat boot managert)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
általános netezés, zenehallgatás... olcsó műhely gépnek. Meghát a CNCvezérlés sem lenne hülyeség, de gondolom abból több gond lenne mint haszon.