Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
ilyenre ne is, mert ez már elavult, gyenge... de egy 1-1.5GHz-es 1-2 magosra nyugodtan! androiddal nem igazán lehet (még) kiváltani teljes mértékben egy asztali irodai netezős filmnézős gépet, de ha az ARM-os Win8-hoz elkezdenek majd szivárogni a szoftverek, akkor azzal idővel igen! persze vele párhuzamosan lehet az android (és a szoftverkínálata) is továbbfejlődik ilyen irányban is, de az csak külön üdvözölendő ha versenyezniük kell egymással...
-
A 4W-ot alulrol nyalogatta, de ebben mar benne volt a tap is. Brazos fogyasztas panel tappal, merevlemezzel: [link]
csendes: Ez eleg olcso, persze ennek ara van. 256MB es a kivezetesek egy SO-DIMM-re hasonlitanak. A memoria kevesbe akadaly, mint a kivezetes. Ahogy irtad erdemesebb tabletben gondolkozni.
Osiris: Viccnek szantam, par eve volt valami hasonlo a neten, de most nem talalom
-
tobal
tag
Tök jó, hogy vezérlésre is használható, de azért én nem szeretek ágyúval verébre lőni
. Amit meg lehet oldani passzív elemekből, arra nem használok digitális logikát, amit digitális logikával, arra nem használok mikrokontrollert, amit mikrokontrollerrel, arra... stb stb, értitek a lényeget
. De ha egy egyszerű vezérlő eszközhöz vki raspi-t akar használni, lelke rajta... mindenkinek van vmi perverziója
.
Egyébként nekem van egy kis gondom az én pi-mmel, lehet valaki tud tanácsot adni. Egy sima pendrive-ot akarok rákötni, de nem akar működni. A dmesg szerint nincs elég áram ami meghajtsa, pedig aktív usb hubom van. Mit tehetek ezen kívül, hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged