Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
-
tuki2200
senior tag
válasz
Dilikutya #94 üzenetére
Igen csak nem arról van szó ha megnéznéd hogy mire reflektaltam h valaki szavazata többet ér-e, hanem kolléga azt állította azért történt a kilépés mert az összes EU melletti politikus szarik az emberekre, ez nem igy van, azért mert az uszítók több elkeseredett, befolyásolható embert tudtak meggyőzni mint ahányan az értelmiségiek vannak. Kb ugyan azt mondtam amit te leírtál 20sorban...
Viszont illik a nicked a stilusodhoz, körbe se nézel csak megakad a szemed valamin és ugatsz ezért pacsi
-
tuki2200
senior tag
Na azért ne ferditsunk, a fiatalok és a diplomások szinte kivétel nélkül a bentmaradasra voksoltak, a kilépők a vidéki melósok és a nyugdíjasok voltak, a legbefolyasolhatobb réteg, azért illik helyen kezelni a szavazást, kb ugy kell képzelni hogy a szar EU lépjünk ki ugy ment mint a hazai hirdető-tv-rádió piacon itthon az uzenjunk Brüsszelnek+Magyarország jobban teljesít együtt+10-el megszorozva ami nem kis szó
-
tuki2200
senior tag
Létező dolog, usákok mar régóta csináljak, szabadabb-közvetlenebb stílus jellemzi és igazabol en szeretem, ha lenne ilyen jobbos nezegetnem azt is, hiába vagyok gyűlölt libsi
a kurucot nem hogy olvassak, meg büszkék is ra.. a polcfuras, fahasgatas nemtudom hogy jön ide, mintha az informalodas meg a munka nem férne meg egymás mellett.. en kiegyensúlyozott életet elek ha felmegy a vérnyomásom az csak a munka és a kedves vásárlók miatt lehet..
-
tuki2200
senior tag
Igen az utolsó ismert tulaja Spéder volt, viszont azóta átment pár off-shore cégen, ami most is a tulaja igy kb kiderithetetlen ki a valódi tulajdonos, nemhiszem h miután Spéder mindent felmszamolt kényszerből pont ezt megtarthatta volna, rég túladott rajta az új tulaj meg a politikai viszonyokat ismerve rejtőzködik nehogy einstandoljak ezt is vagy mar rég kormány kezén van...
-
tuki2200
senior tag
En szép sorban szoktam index,444,MNO,Origo,alfahir,pesti srácok,portfolió igy kb az érme mindkét oldaláról kapok információt és eltudom dönteni mi van.. 444-et divat lett bántani pedig a gonzo újságírás kitűnő példája, néha az egészen vérlázító dolgokon is joizueket lehet nevetni a stílus miatt, és a relatíve szabad komment szekció is oltja egyből az írókat ha tevesztenek vagy ferditenek felhívják ra a figyelmet. A kuruc info alapjába véve hasznos oldal lenne de nekem hányingerem van a stilusatol hogy embereket csak féreg, patkány, gázkamra töltelék stb címkével említ meg minden közéleti szereplőt zsidóz..igaz nem olvastam mar 1,5-2 éve lehet moderaltak magukat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gyúrósok ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest