- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Andrejka
csendes tag
Az elutasítás és a lekezelés nem ugyan az. Lehet valaki lekezelő anélkül, hogy elutasítana.
Ezért írtam, hogy "érzem". De ne ragozzuk tovább a témát, ilyen a rendszer, elfogadom.
(Hmmm..., valószínű hogy ezért nincs sok hozzászólásom, mert szeretem rövidre zárni a témákat?(költői kérdés))
-
Andrejka
csendes tag
válasz
ZSZS-CMSC #424 üzenetére
Max annyi, hogy az alábbi, ironikus írás pontjaival nem találkozol, ha már nem vagy újonc!
[link](Tény, hogy néha kellemetlen újoncként beírni kérdést a fórumba. Nem találkoztam elutasítással, de valahogy tudat alatt a legtöbbször úgy érzem, mintha lekezelnének. 10 évnyi tagsággal és egy mérnök informatikus diplomával a hátam mögött kellemetlen néha a szájbarágás.
)
-
Andrejka
csendes tag
Igen, 48-nak néztem a 43-at. Nem oszt ,nem szoroz.
10 éves "lelkes újonc"? Hmm... Szinte pejoratívabb mint az újonc.
Mindegy is, inkább érdekességnek szántam és mert megörültem, hogy van ilyen téma régóta és nem csak úgy random belesírok a világba. De nem a PH! rangomon fog elmúlni a világ dicsősége, így maradok továbbra is (lelkes)újonc fórumtársatok. -
Andrejka
csendes tag
válasz
ZSZS-CMSC #415 üzenetére
Én most töltöttem a 10. születésnapomat a PH! fórumon, de mivel ez idő alatt csak 48 db hozzászólásom volt, még mindig újonc vagyok!
(2005-01-03 18:16, azaz 3664 napja ― újonc)
Csak mert tudom használni a keresőt és rendelkezem a visszaolvasás csodálatos és misztikus képességével.
Lassan neki kellene állnom flame-elni, meg szófosni a hsz szám növelése érdekében...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest