Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teréz Atya

senior tag

válasz wednesday #18 üzenetére

Sok igazsag van abban amit mondasz, viszont vegyuk eszre h az egyszer meglonek es game over tipusu jateknak nem a Call of Duty XYZ az ellentete, maximum az ellenpolusa.
    Sokkal arnyaltabb a kep annal, hogy ki lehessen jelenteni, h aki a tulnehezitett jatekot nem szereti az csak valami agyatlan panelproletar lehet akinek jobb kezet levitte a stilfuresz a balban meg ideggorcs van.
    Altalaban azt vettem eszre, hogy az emberek a jatekban azt kereseik amit az eletben nem kapnak / kaphatnak meg. Ezt igaznak velem magamra, es ahogy elnezem jopar ismerosre, kollegara is rahuzhato.
    En pl azota nem nezek Forma 1-et amiota van eleg eros vasam h magam versenyezhessek. Egyik ismerosomnek nem ment az egyetem, igy kegyetlenul sokat WOW-ozott mikor kijott az uj kieg. Ami miatt persze meg jobban nem ment a suli, es a kigyo a sajat farkaba harapott. Sokkal konnyebb beletolni egy honapt egy jatekba es orulni annak h lenyomtad a fo boss-t mint belefeccolni 3-5 evet egy suliba ugy, hogy a vegen a papir nem csak seggtorlesre jo.
    Egyetemen volt sajat CS klanunk. Az egyik arc fanatikus volt. Felvette a meccseket, elemezte oket, majd kozosen taktikakat dolgoztunk ki es lenyomtunk par jobb kepessegu team-et is. Egy ido utan azonban az egesz egyre jobban elkezdett hasonlitani a munkara, mar nem volt benne annyi elvezet, igy hat feloszlottunk. Az emlitett srac vallalkozast alapitott. Azota nem jatszik. Amikor szoba kerul, mondja h mar ideje sincs gameelni, de nem is hianyzik neki.
    En meg jatszom, de egyre ritkabban. A GTA V is 2 honapba telt mig kivittem.
    Nagy ritkan osszehozunk egy LAN partyt haverokkal, ott kajan vigyorral az arcomon elporolok mindenkit UT 2k4-ben, viszont ez is egyre kevesebb oromet okoz.
    Summa sumamrum: minel tovabb halad valaki az eletben annal kevesbe van ideje jatszani es ezzel egyenesen aranyosan csokken a kedve h egy jatekot magas szinten jatszon.

P.S.: erre is vannak kivetelek. Egyik haverom eskudozik h kozepsulis koraban miutan a faterja haza jott a munkabol beizzitotta az MS train simulatort es estig tolta. A vicc az h az oreg IRL masiniszta.

• Paul119

addikt

válasz wednesday #12 üzenetére

Swat 4et én is szeretem / szerettem az volt az utolsó olyan fps ami Számomra taktikus volt :(

• beef

őstag

válasz wednesday #12 üzenetére

Sajnos kicsi az esély, hogy ezt valaha valaki is visszahozza. Vannak ugyan próbálkozások, többek között a Ground Branch, de hogy mit sikerül ebből összehozniuk? A store-ból letölthető a tech prev. is, ha valaki szeretné kipróbálni.

Új hozzászólás Aktív témák