- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
Teréz Atya #19 üzenetére
"Altalaban azt vettem eszre, hogy az emberek a jatekban azt kereseik amit az eletben nem kapnak / kaphatnak meg."
Biztos van ilyen halmaz is a saját példád szerint is, de ez nem általános. Én pl azzal játszom, ami tetszik és leköt, ennyi. Sosem volt párhuzam az IRL élet, helyzet és a játékok között. Ennyire sokan vágynának fantasy világokba meg a harcmezőre?
Egyrészt nem tartom panelproletárnak, akik úgymond "egyszerűbb" játékokkal tolja. Az az érdeklődési köre. Egy rossz szavam nincs rájuk. De hidd el néha ugyan olyan frusztráló lehet egy faék egyszerű játék (az agyad unatkozik, ezáltal szenved, olyan érzés, mint futószalag mellett benyomni 2 csavart.. ), mint egy olyan, amivel semmi kedved játszani, mert nem akarod annyira belelovalni magad, túl összetett stb. Az igaz, hogy nem mindig akar ilyet elindítani az ember egy fárasztó hétköznap után.
Mondjuk én sose akartam magas szinten játszani, a lényeg az volt, hogy szórakoztasson. Ezek a taktikai játékok, amikről szó van is távol állnak a "magas" szinttől.
Régebben, még tinédzser korból kifelé jövet, ilyen "nyomás", hogy végig kell tolni a játékokat. Aztán a FarCry 2-nél, mikor már 20 óra játék volt benne, feltettem magamnak a nagy kérdést. Normális vagyok, hogy olyannal töltöm a szabadidőm, amit kvázi már unok, és csak azért folytatom, mert "be kell fejezni"?...Uninstall
Na onnantól eldöntöttem csak azzal játszom, ami maximálisan érdekel és leköt és el akarom indítani.
"Egyik haverom eskudozik h kozepsulis koraban miutan a faterja haza jott a munkabol beizzitotta az MS train simulatort es estig tolta. A vicc az h az oreg IRL masiniszta"
Egyszerűen arról van szó, hogy érdekli és leköti. Az meg egyértelmű, ha nincs ideje rá az embernek nem játszik.
-
wednesday
őstag
válasz
Teréz Atya #14 üzenetére
Azért sántít a példád, mert kevered a szívást a nehézséggel és a taktikával. A lazítás sem egyenlő a faék egyszerű dolgokkal. Sőt néha, az unalom mutató ott kileng az ingerszegény monoton, önismétlődő játékmenet miatt, tehát nem szórakoztat.Ha nem szórakoztat nem kell vele játszani. Pont ezt unja meg az ember idősebb korára. Nincs szükség itt 25 monoton játékra. Elég évi 1-2, de abba legyen tartalom.
Ha ez érdeki az embert, nem okoz neki gondot ez a típusú játékstílus. Nem szívatja magát vele, mert rá lehet érezni.
Az persze igaz, hogy ez rétegigény. Ezért nem a nagy kiadók ezt hanyagolják, üzletileg nem éri meg nekik. No nem azért mert önmagában nem lehetne nyereséges, de a mamut cégüknek hatalmas bevétel kell, nem csak a "játék árát" kell visszahoznia. Erre tényleg kisebb fejlesztők lennének alkalmasak, akik megtehetik a termék pozicionálást.
-
Tyrel
őstag
válasz
Teréz Atya #14 üzenetére
Ha már ennyire megy a real life, számolj kicsit: úgy akarod bemutatni a való életet mint ha valami iskolás teenager-ek lennénk, márpedig ha SWAT-ot, Raven Shield-et és Hidden & Dangerous-t hiányolunk nem nagyon lehetünk fiatalabbak 25-30 évesnél, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged