- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Fitzgerald #21 üzenetére
Igen tudok a kamerákról is. Sajnos az a nagy probléma, hogy így teszteket is nehéz nézni az interneten mert a túlonyomó töbség amcsi teszt és így nem is kapsz releváns erdeményt. Mert ők úgy is a Snapdragont tesztelik.
Ez miatt gondolkodtam el az iPhonon mikor választani kellett. Mert hát ügye erősebb hardver minden másnál, szoftvertámogatás, nagyon jó fotók, videóban talán legjobb, alkalmazásokat szebben futatja..
Csak ügye 200 ért s9+ vagy 280 iPhone X :) na nem mindegy.
Fotózáskor én is a pro módot használom talán azért mert kicsit érdekel a fotózás :) De teljesen igazad van. A legtöbben pedig úgy is az auto módot alkalmazzák.
-
válasz
Fitzgerald #12 üzenetére
Nekem megmagyarázták a youtubon, hogy vannak premium játékok amik mindenki számára elérhetőek, mégpedig csak egy emulátort kell letölteni hozzá. Az nem zavarta a nyomit, hogy a legtöbb ember számára fájlokat másolni a telefonról gépre is bűvészet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest