- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr. Akula #513 üzenetére
Aki irigykedik, az meg is érdemli. Én speciel örülök, hogy más megengedhet magának szupergépet, ha neki az kell, ám legyen, legyen elégedett. Én nem engedhetem meg magamnak, de nem is fogok ezért irigykedni. Persze jó lenne csúcsvassal nyomulni, de ha nem, hát nem. Viszont azt nagyon nem szeretem, ha valaki a pénzével, cuccaival menőzik és lenézi a másikat. Ilyenkor elég csúnya gondolataim vannak és nem titkolom el azokat.
-
törölt tag
válasz
Dr. Akula #504 üzenetére
Nyilván a hasonló stílusú és látványvilágú játékokat érdemes összevetni, illetve azt megnézni, hogy milyen látvány mellé mekkora erőforrás kell.
Az Ultima IX amúgy nem éppen a botrányos gépigényéről és hibáiról vált híressé?
"Hanem hol? Mivel mindenki másnál teljesen jól fut."
A Stalker már a topic alapján sem nem úgy néz ki, hogy mindenki másnál jól fut, de közben utánakerestem, s netszerte sok rá a panasz. Ez nekem minimum gyanús, még akkor is, ha nálad flottul megy.
-
törölt tag
válasz
Dr. Akula #502 üzenetére
Végig ez volt a fő érved, hogy erős gép kell hozzá és nem lesz hiba - vagy ha mégis, az user error.
Valójában a túlzott gépigény és a játék különböző nyűgjei a legtöbbször azt mutatják, hogy rossz a kód. A konkrét példával kapcsolatban, ha adott játék nem fut rendesen az addig használt rendszeren, de van több olyan hasonló, amelyik viszont igen, akkor nem a Windowsban, de nem is a felhasználókban lesz a hiba.
-
zack
nagyúr
válasz
Dr. Akula #493 üzenetére
Jah..értem.
Akinek nem 5970 van a gépében az átlagember? Szted egy szaros VGA-tól lesz valaki több emberileg? Nagy gondok vannak a fejedben, ha ezt tényleg így gondolod.
Igazából akkor én a 4870 X2-vel nem is vagyok ember, mert az ember ott kezdődik ha megteheti a 150k 5970-et.Megtehetném anyagilag hogy veszek egy 5970-et, volt hogy 100-120k-ért vettem VGA-t (GTX295,4890 CF), de sosem vertem a nyálamat, ahogy te teszed ebben a topikban. Látom, hogy mi a fontos neked, mert ha megnézed, hány ember teszi aláírásba a konfigja adatait... Ebből is tisztán látszik, hogy akkor érzed magad nyeregben, ha a te "f@szod" a legnagyobb minden szinten, és akinek ennél kissebb van, az nem tekinthető embernek.
Senkit nem érdekel az anyagi helyzeted, ellenben ez egy fórum, ahol mindenki géptől függetlenül EMBERNEK számít, és nem a gépe és anyagi helyzete alapján ítéltetik.
Inkább ezt memorizáld, és ne "magas lóról" flegmázz azért mert te jobb gépet engedhetsz meg az átlagnál.Off vége., sorry mindenkitől, de e mellett nem tudtam elmenni szó nélkül.
-
Corsa1
tag
válasz
Dr. Akula #486 üzenetére
a crysis nem szebb nála???? ember. te most tényleg ennyire hülye vagy, vagy direkt rájátszol?annyi baromságot írsz hogy lassan sajnálni kezdünk. lehetsz elfogult az etalon stalkereddel, nade azért mielőtt entert ütsz, olvasd el mégegyszer a hozzászólásodat.
nem beszólni akarok,de ez nem semmi amit te művelsz. -
vhunor
őstag
-
zack
nagyúr
válasz
Dr. Akula #484 üzenetére
Aláírom, hogy a Stalker első része zseniális volt, 2x is végigtoltam, meg is van eredetiben. A 2. ill. a 3. rész pocsék lett, és ne mondd nekem, hogy csúcs gépen jól fut, mert amikor megvettem a Clear Sky-t, annyi szívás eddig még 1 játékkal sem volt mint avval. Akkora bug halmazt sikerült kiadni, hogy talán a legnagyobb blamázs a játékpiacon a Cryostasis-el együtt. Bár döngetheted a melled, hogy csúcs gép kell hozzá, furcsállom hogy egy GTX295+4,5Ghz proci+4Gb RAM miért nem tudott egyenletes fps értékeket produkálni. Olyan indokolatlan fps bezuhanásokat tapasztaltam hogy hiába ment normálisan, ha sokszor zuhant be 15fps-re. 4890 CF-el is néztem, ott is hasonló problémák voltak. Szóval az, ha a 2.-3. részt fikázzák teljesen jogos. Nincs optimalizálva és 3x erősebb cucc kell hozzá mint amit a látvány megkövetelne.
Oda vissza pofáveri látványban még a 2007-es Crysis is, jóval kissebb gépigénnyel.
Ezért van fikázva. -
zack
nagyúr
válasz
Dr. Akula #467 üzenetére
Van akinek ez tetszik, van akinek az. Ezt el kell fogadni.
De ahogy vélekedsz, és lefikázod azokat a játékokat, amik a múltban ill. közel múltban sikert arattak, ezzel csak magadat blamálod.A HL2 etalon volt, igen. A Crysis akkorát "durrant" 2007-ben, hogy Stalker akkorát sosem fog. Aztán jött Warhead ami sokáig az eladási top listák élén volt. De persze lehet, hogy neked nem tetszik, csak ne fikázd ezeket a remekműveket, mert emberek milliói gondolják másképpen mint te.
-
ehhhhhhh
csendes tag
válasz
Dr. Akula #451 üzenetére
eloszor is kivancsi lennek egy poll-ra hogy kinek nem jott elo idegesitoo, jatekelmenyt elrontoo bug stalkerek kozben....persze jo lenne minden szavazoo embernek benyujtania valami certificate-et ami alatamasztja hogy nincs semmi szellemi defektje (vagy akar testi)
stalker:
engine: bugos lofasz, !optimalizalatlan!, nem annyira szep mint amit gepigeny megkovetelnetortenet: nem sajat effektive "lopott"
jatek / harcrendszer stb: mintha mar lett volna millio ilyen, nemde? egy dolog sincs benne amit ne lattunk volna valahol mashol
ai: ostoba
nekem az etalon kicsit mas jelent
de nezzuk mi szamit annak nalam (nem mintha barkit erdekelne
) :
jatek overall experience:
hl1-2\thief1-2-3/mafia\nolf1-2/mirrors edge/quake1-2-3/starcraft/braid\bioshock\max payne, igy hasra utesreengine:
doom3/q3/crysis/egyes UT enginek\ sourcekb a stalkerekkel ugy vagyok, mint a twilight sz@rsaggal, ha valaki azt mondja hogy mennyire fasza vagy fan, akkor igyekszem minel tavolabb orientalodni tole
no offence
-
Zso2
őstag
válasz
Dr. Akula #446 üzenetére
mitől etalon? miben jobb a kismillió fps-hez képest?
miért feltételezed egyből, hogy szar a winje? Amelyik játéknak full tiszta win kell,hogy valamennyire jó legyen , akkor ott már szar van a palacsintában....Amúgy kb 2034 ember leírta,hogy elég fsp őlő game + sok tesztben is írják az optimalizálatlanságot, ennek ellnére te azt mondod "mindenki hülye ",..... szar a winfosa mindenkinek -
Giot
addikt
válasz
Dr. Akula #439 üzenetére
A helyzet az hogy kicsit tájékozottabb lettem ez ügyben mióta a fórumokat nézegetem. És valóban igazad van, DX11-es felhasználásban akár még egy ilyen monstrum is kevés lehet! Bár igaz, jelenleg még nincs only DX11 game a piacon.
De a 4870-el kapcsolatban nem csak nekem ez a véleményem (#437) Attila_26 persze lehet hogy nem FullHD ban használja. Ettől függetlenül minden kártyát meg lehet fogni eklatáns példa erre az 5970!! Írom mindezt úgy hogy nekem egy 5850 a next step ami be van tervezve.
Ennyi nemakarok vitázni és tiszteletben tartom
a véleményed.
-
TTomax
félisten
válasz
Dr. Akula #440 üzenetére
Na azért maradjunk annyiban,hogy a S.T.A.L.K.E.R minden csak nem egy etalon...ennyi bugot egy játékban ritkán lát az ember... sőt a hozzá kiadott javítások számában is egyedülálló,vagyis inkább kuriózum...azért ugye az nem normális dolog,ha szaladok egy úton és jobbra nézve 200fps után a másik oldalra fordulva 20lesz hirtelen...
-
Giot
addikt
-
Giot
addikt
válasz
Dr. Akula #398 üzenetére
Okés innentől kezdve magánvélemény: A Fallout3, Mass Effect2, a Dragon Age Origins, vagy említhetném a nem mai darab Witcher-t. Nekem nagyobb játékélményt okozott mindegyik mint a Crysis 1 vagy 2 vagy bármelyik FPS. Ezért nekem ez a mérvadó és nem a gépzabáló csillivilli játékok! Nem csak a grafikán múlik hogy milyen jó lesz egy játék!!
És úgy gondolom az általam említett játékok egyike sem pasziánsz! Na off vége! -
Oliverda
titán
válasz
Dr. Akula #368 üzenetére
Dehogy kell.... Dirt 2-ben egy alapon járatott 5850-nel, minden csutkán (DX11 bekapcs) kivéve az MSAA ami "csak" 4x-en volt, a benchmark átlag FPS 40.1 a max pedig 46.3 FPS. Akkor hova kell itt az 5970? 30 colhoz és 2560x1600-as felbontáshoz esetleg....
Amire pedig tényleg ki lehetne használni a fent említett felbontásban addigra már itt lesz a következő generáció, ami olcsóbban és alacsonyabb fogyasztás mellett fog kínálni hasonló teljesítmény.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Dr. Akula #368 üzenetére
1920x1200ban jó egy 5870is,csak ott vannak gondok ahol a játék nem jól van optimalizálva,de ott az 5970 sem kivétel.Nem 1-2olyan játék van ahol 20-30% csak a kettő közti különbség,nem skálázódik rendesen a CF,ez nem a kártya hibája de mégis bosszantó ha már egyszer kifizettél érte egy valag pénzt.
-
Giot
addikt
válasz
Dr. Akula #348 üzenetére
FullHD körüli (1920x1080 1920x1200) felbontásra elég egy 5850 vagy 5870 felesleges emiatt megvenni egy 5970-et!! (1920x1080-ban még a 4870 is elfogathatóan teljesít) Mondjuk 2560x1600-nál már kell ez a hatalmas teljesítmény! De szerintem ekkora felbontáson még nem sok ember játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest