- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
robyeger #381 üzenetére
Miért ne változna a terhelés single módhoz képest?
Példa...míg single módban úgy van optimalizálva a játék hogy a robbanások és effektek száma be legyen határolva, addig multiban 1 időben akár 6-10 robbanást és füstöt is meg kell jelenítenie a VGA-nak, és ebben még nincs benne a látótávolságban mozgó többi harci egység pl. gyalogság VTol, Heli se...
Főleg egy akkora multiplayer map-en mint a Battleground. -
zack
nagyúr
válasz
robyeger #376 üzenetére
Jelen pillanatban ott tartunk technikailag, hogy egy 5970 is kevésnek bizonyulna (1920x1200 DX10 very high pl. 8xAA-val) egy Crysis Wars - Battleground map-en 20-30 résztvevős ütközetnél. Tudom, mert a 4890 CF min fps is sokszor bezuhant 25 alá még AA nélkül is, úgy hogy single player-ben hasított mint állat 4x-8xAA-val is. Sajnos én csak ezt tolom pc-n, mert minden másra van XBox360. Ez már csak az én pechem, hogy pont azzal játszom, ami már 2-3 éve a leggépigényesebb játéknak számít.
Ha netán 30" monitort fogok venni, oda meg aztán még az 5970 is kevés lesz, legalább is very high-ban biztos nem fog menni.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
robyeger #372 üzenetére
Tudod a teszt 1680x1050 felbontáson ment,ezért nem kell számomra DX11es kártya ha ennek ez az ára.
Fele teljesítmény minimális látványbeli különbségért,akinek ez ennyit megér hát egészségére.
Én meg vígan nyomom Fullba 80FPS átlaggal a legnagyobb csaták közepette is,igaz nem DX11ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest