- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Dr. Romano #378 üzenetére
Te én nemtom mit használ ki meg mit nem, én azt tudom, hogy amikor megjelent telesírta mindenki a játék topic-ját, hogy mekkora car, mert milyen rosszúl van optimalizálva én meg röhögve játszottam vele fullon, egyedül a látótávolságból kellett visszavenni egy kicsit, ha el akartam kerülni a véletlenszerű asztalra dobásokat, de mondom teljesen maxon is ment akadás nélkül egyébként. Most kipróbáltam az X2-vel maxon és ilyen összemosódott car lett hirtelen belőle aztán kidobott kevés a video memória hibaüzivel, azért ez ultraszámalmas, amikor kétszerannyi RAM van az X2-őn, mint a GX2-őn volt és az SLI se arról híres, hogy összeadódna hídbakötött két kari memóriája, szóval ez is valami szoftveres taknyolás, de mivel már végigvittem korábban így nem fogom végignyálazni az összes CCC-t hogy jó e valamelyikkel.
(#380) Abu85
Előttem az nem tiszta, hogy ha kvázi marad a lebutított dx11 akkor az ami megmarad lesz e olyan szép, mint az amit a dx9-ből kihoztak amikor eleve arra fejlesztettek. Én attól félek, hogy nem és a konzolos piac ahhoz túl nagy, hogy lenyelessenek vele a pici PC piac miatt egy minőségromlást, most akkor vagy kidobnak egy dx11-es konzolt, vagy eleve dx9-re fejlesztenek továbbra is. Szerintem erre elég nehéz lesz odafigyelni, hogy dx11 legyen, de legyen szép , elég szép a korábbi dx-ekben is
-
Digital
addikt
válasz
Dr. Romano #104 üzenetére
Miért ne? Belegányolom én abba az alaplapba!
Ez a kártya az új konfigom egy darabja, egy I7 920-as proci mellé fog kerülni, ha minden igaz csütörtökön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS routerek
- Akciókamerák
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest