- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk #472 üzenetére
Valószínűleg 10-ből 8 embert az sem érdekel, ha a fél világ éhen hal amíg minden este van hideg sör a hűtőben, ez nem érv.
Fura össze függés, de látom kár veled vitába szállni, igazad van főnök!
-
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk #468 üzenetére
zok gondolkozzanak el azon, hogy kivel is rúgták össze a port az utóbbi időben többször is a zöldek.
Hát AMD-vel is emg az Intelel is, vagy mostanában nem olvasok eleget?
Semmivel? Akkor milyen erőfeszítésről beszélsz a G80 után? Gyakorlatilag a G200 sem hozott semmi újat, nem volt érdemi fejlesztés, ez a lényeg, a többi felesleges szájkarate.
Enyhe ciczmust érzek írásodba (zárójelben megjegyzem nem vagyok zöld, se piros/vörös, csupán Radeon amire szívesen emlékezem és szívesen használom azok az X1900/1950XT/XTX-k vagy a G80-as GeForce-ok), erőfeszítés nem volt valóban, konkrétan nem is írtam.
G200....kinek mi a fontos, lehet nincs érdemi fejlődés, de sebességbeli az azért volt, de szerintem 10 userből 8-at a sebességbeli fejlődést nézi, nem az érdemi fejlesztéseket. -
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk #463 üzenetére
Háát, semmivel.De nagyot dobott vele akkor is, mivel olcsóbban lehetett/lehet előállítani mint a G80-t, ezáltal versenyképes áruk lett, ergo ha nincs g92, akkor Radeon HD38XX-ek már komolygondott jelentett volna, mivel a G80-nak ha emlékezeteim nem csallnak elég durván 70-80K fölött fájtak még talán a 320-as GTS is, igaz rá félévre ujonnan 20K-ért tudtam venni egyet.
Mitsem fejlődtem, X1900XT......az örök szerelmem.... -
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk #445 üzenetére
a G80 volt az utolsó komolyabb erőfeszítésük ezen a téren.
Érdekes.....G92 még mindig nagyon kifogott az AMD-n, csak a HD48XX-ekkel siekrült őket befogni, vagy a kocsr 3870X2-vel, de arról meg emgvana személyes szenvedős tapasztalatom.Ilyen x2-es görcsöket nem ajánlok senkinek, főleg nem nyáron, bár ha valaki zsírt akar játék közben égetni annak beza jól jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest