Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
#65755648 #374 üzenetére
Persze, minden esély megvan rá, hogy az NV nem tudja megverni az ati 5870X2-jét hardveresen akkor, ha feltételezzük, hogy az egész Fermi specifikáció egy kamu, mondjuk annak elég nagy de ettől még lehet, végtére is lehet nagyot is hazudni, de még ha így is lesz még az sem garancia semmire, mert a teljesítményt a hardver+szoftver egyvelege adja és mint korábban írtam nincsenek jó tapasztalataim GX2 vs X2 téren sajnos. Meglátjuk, a vak is aszonta, mindenesetre a december ahhoz ezért túl hamar itt lesz, hogy már most temessük az NV-t.
(#391) Silenzio
Szerintem fogyasztható a stílusom, ritkán vagyok alpári vagy hasonló. Elnézést kérek ha valaki miattam veszítené el az önuralmát és kettétörne a ceruza a kezében.
Ami az SLI-CF történetet illeti olyan gondom még sosem volt, hogy emiatt ki kelljen hagynom egy játékot, amit kiszúrtam magamnak. Én csak COD-dal multizom a többi csak SP-ben érdekes így a többinél csak az a lényeg, hogy max grafikán +35FPS legyen, a COD részek meg imádják a 2 GPU-t, legalábbis nekem ez jött le, mindegyik ment mint a veszedelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest