- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Én gondolkoztam egy sima 8800 GT-s AMD-s cpu-s fiziksz bemutatón, ilyen párosítással a lehetőségek hiányában nem igazán élhetek.
De lehet összedobom mégis, habár én az igazándiból arra akarok fényt deríteni hogy mennyire éri meg (jelenleg) ezekben és (esetleg majd, főleg UT3+ motoros játékokkal) más programokban a fiziksz használata, esetleg később bővíteni egy második (8500GT 8600GT) karival hogy dedikált fiziksz kártya is legyen!Viszont egy kicsit belenyultál a resetelgetésbe (gondolom én ez volt a baj), de ez a két kép nem csak a 8500GT órajelében különbözik:
Alap 8500 : [link] itt cpu:3.7GHz
Tuning 8500 : [link] Itt már alapot mutat a GPUz azaz cpu:2.7GHz
Lehet, hogy emiatt nem volt tényleges különbség???Az is vicces, hogy, hogy sikerült csak a Win legujabb verziójával rendes 1920*1200-es képet lőnöd, a többinél nagyobb a kép pár pixellel, ez egy érdekes dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest