- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Igen valójában azt próbálom bizonygatni
A természetes dolog szintén csak szemléltetés, rádöbbentés akart lenni. Csakhát ez mögött is komoly téma áll."Szóval biztosra akkor mehetnél, ha azt tudnád megmutanti, hogy nem is lehetséges, hogy ember így létre jöjjön."
na ezt nehéz lenne bizonyítani
főleg, hogy semmi olyan eszközöm, lehetőségem nincs amivel bármi nemü kísérletet tudnék végezni. De ezt valójában valami gyorsított evolúciós modellel lehetne 100%-ig bebizonyítani.
Így én próbálok hagyatkozni a logikára, meg a következtetésekre, meg amit a tudósok eddig felfedezetk. Bár ez se 100%, mert számtalan példa volt rá, hogy felfedeztek valamit, kitalálták mi miért van, aztán eltelt egy kis idő, és kiderült, hogy az egész pont teljessen másképpen van
"Persze ha ezt sikerülne is megmutatnod, akkor még mindig bajban lennél, mert a másik fél simán mondhatná azt, hogy hát igen lehet, de épp ez a kis valószínűségű ág történt meg."
Ezzel meg az a helyzet, hogy ekkora bolygón, ennyire sok állat és egyéb faj között csak egyetlen egy fejlődése szerintem satisztikailag is megalapozatlan. Nehezen elképzelhető, hogy 2 milliárd fajból csak egy...Az ötös lottót egyedül eltálni több esély van, mint erre. Persze nagy vonalakban értem a dolgot.
Nos, az állatok a túlélésre játszanak. Vannak véletlen mutációk, és vannak olyan változások is, amik direkt azért jöttek létre mert megkövetelte a környezet! És itt most nem évekről beszélek, hanem generációkról. Több száz generációkról. Ami alatt az adott állat faj igazodik kicsit a környezetéhez. Persze, attól még, hogy a rókának melege van, az utódai nem lesznek ellenállóbbak. De még az ő utódaik sem, de azért valahogy kibírják. Viszont amikor már a sokadik generációnak is ki kell bírnia azt a nagy meleget, akkor eljön az x. generáció aminek már mondjuk vékonyabb a bundája vagy hasonló.
Tudom, hülye példáim vannak, meg idióta hasonlataim....De ezért hoztam a jegesmacit példának.
Nem azért lett fehér színe mert az olyan jól áll neki
Hanem hogy illeszkedjen a környezetbe ahol él. De ketrecbe zárva, persze hogy nem fogja felvenni a rácsos mintát 2 generáció alatt xD De mondjuk 100 alatt már lehet...
( just kidding )
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új DLSS4 2K Gamer PC i5-14400F/RTX 5060 Ti /24Gb DDR5 /1Tb NV3 M2/Bronz táp 2-3Év Gar
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest