- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
Na tessék. Most meg létrejött egy új Google+ fiók, csak most ahhoz a nickhez, amit használok YouTube-on. Ezt az idiótaságot nem lehet lerázni
-
r-chee
őstag
válasz
westcoastog #11 üzenetére
Olyan érzés ez a cécó, mint egy bombát hatástalanítani
-
r-chee
őstag
válasz
westcoastog #7 üzenetére
Ez fura kérdés volt
. Gmail, YouTube, Google+ mind a Google tulajdona, és mostanság igyekszik ezeket a szolgáltatásokat minél jobban egy fedél alá hozni.
Ezt dobja fel, ha rámész gmail fióknál a törlésre (még jó, hogy nem töröl egyből). Szal YT az megtartható, ha nem pipálod ki.
Gmail-lel nekem semmi bajom sincs. Sőt, jobbnak találom, mint mást. De lehet, hogy csak azért, mert megszoktam. Minden esetre ide minden levél megérkezik, míg másokba nem feltétlenül (pl. citromail). -
r-chee
őstag
válasz
westcoastog #5 üzenetére
Elvileg nem törli. Tegnap este töröltem a Google+ fiókomat, és írta, hogy a képeim továbbra is elérhetők maradnak. Pár nap alatt zajlik ez le a tájékoztató szerint. YT cuccaim is még megvannak
-
r-chee
őstag
Igazából nem tudom eldönteni, hogy a Google+ fiókom törlésekor megmarad-e a Gmail fiókom és a YT fiókom az összes lejátszási listámmal és feliratkozásommal együtt: LINK
Ha biztosra tudnám, hogy megmarad minden Gmail és YT cucc, akkor törölném a Google+ fiókomat, mert csak gond van vele. Pedig küldtem nem egyszer visszajelzést is erről. Képeimet leszedném, és lesz*rom az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest