- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Törésteszt jó lenne. Esetleg a Lumia 800-at is beleveheted!
-
tDr1v3r
veterán
Egykezes használatról szívesen néznék egy videót.
-
Qukac
tag
Használtam már tesztelés miatt több Androidot is az utóbbi időben, szóval képben vagyok még zöld robot ügyileg
Egyébként hasonló gondolataim vannak. Tavaly még itt szörnyülködtem az Xperia Z, HTC One meg az S4 mérete miatt, de miután 2-3 hetet eltöltöttem az S4-el megváltozott a véleményem. Mondjuk kialakítás függő is, milyen széles a káva, hogy van kialakítva a hátlap, mert a Z nekem nem állt kézre addig az S4-el semmilyen problémám nem volt és mindkettőnél 5 inch-ről beszélünk. -
petipetya
nagyúr
A twittert is rád állítottam, egyből csipog ha van valami gondolatod.
Na, nem offolok tovább. De tényleg érdekel ez az egész mindennapi tapasztalat majd. Anno azt hittem, hogy a 3.7 a maximum, aztán jött a 4.3. Azután a 4.7, és bizony egy 5-öst is kényelmes volt használni. Most így érzem, hogy az 5-5.5 közötti képernyő lenne az ideális számomra.
Ja, hogy WP 7.x az előző telefon? Igazából amire az nem volt alkalmas, arra az android az lesz. Gondolok itt a profi Google integrációra. Ilyen tapasztalatok is érdekelnek.
-
Qukac
tag
Huhhh, elláttál kérdésekkel, köszi!
Az előző telefonos felvetésre, jelenleg Lumia 800-at használok és nem tudom mennyire tudok összehasonlítani egy már nem olyan friss WP-t az Androiddal, de mindent a néző/olvasóért.
Külön bejegyzéseket szántam a videóknak/szösszeneteknek itt a Logouton. -
petipetya
nagyúr
Mindenre. Érdekelne a szoftveres különbség az előző telefonodhoz képest, értesítési sáv és a gyártói programok.
Aztán a mindennapokban hogyan állja meg a helyét, mennyire könnyű otthon a vécére és máshová hurcolászni.
Mivel nagy a kijelzője, mennyire váltja ki az otthoni gépet? Kevesebbet ülsz-e miatta géphez, vagy ezt nem változtatja meg?
Utcán miben szállítod, mennyire kényelmes, mi van ha bejövő hívást kapsz stb.
A YouTube-ra már fel is iratkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gaming PC eladó-i7-9700K / GTX 1600 Super / 16GB RAM / 1TB SSD
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest