- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Törésteszt jó lenne. Esetleg a Lumia 800-at is beleveheted!
-
tDr1v3r
veterán
Egykezes használatról szívesen néznék egy videót.
-
Qukac
tag
Használtam már tesztelés miatt több Androidot is az utóbbi időben, szóval képben vagyok még zöld robot ügyileg
Egyébként hasonló gondolataim vannak. Tavaly még itt szörnyülködtem az Xperia Z, HTC One meg az S4 mérete miatt, de miután 2-3 hetet eltöltöttem az S4-el megváltozott a véleményem. Mondjuk kialakítás függő is, milyen széles a káva, hogy van kialakítva a hátlap, mert a Z nekem nem állt kézre addig az S4-el semmilyen problémám nem volt és mindkettőnél 5 inch-ről beszélünk. -
petipetya
nagyúr
A twittert is rád állítottam, egyből csipog ha van valami gondolatod.
Na, nem offolok tovább. De tényleg érdekel ez az egész mindennapi tapasztalat majd. Anno azt hittem, hogy a 3.7 a maximum, aztán jött a 4.3. Azután a 4.7, és bizony egy 5-öst is kényelmes volt használni. Most így érzem, hogy az 5-5.5 közötti képernyő lenne az ideális számomra.
Ja, hogy WP 7.x az előző telefon? Igazából amire az nem volt alkalmas, arra az android az lesz. Gondolok itt a profi Google integrációra. Ilyen tapasztalatok is érdekelnek.
-
Qukac
tag
Huhhh, elláttál kérdésekkel, köszi!
Az előző telefonos felvetésre, jelenleg Lumia 800-at használok és nem tudom mennyire tudok összehasonlítani egy már nem olyan friss WP-t az Androiddal, de mindent a néző/olvasóért.
Külön bejegyzéseket szántam a videóknak/szösszeneteknek itt a Logouton. -
petipetya
nagyúr
Mindenre. Érdekelne a szoftveres különbség az előző telefonodhoz képest, értesítési sáv és a gyártói programok.
Aztán a mindennapokban hogyan állja meg a helyét, mennyire könnyű otthon a vécére és máshová hurcolászni.
Mivel nagy a kijelzője, mennyire váltja ki az otthoni gépet? Kevesebbet ülsz-e miatta géphez, vagy ezt nem változtatja meg?
Utcán miben szállítod, mennyire kényelmes, mi van ha bejövő hívást kapsz stb.
A YouTube-ra már fel is iratkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest