- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilagyiv
senior tag
Ok. Megértem.
Akkor úgy fogalmazok: vicces, hogy a Qualcomm APQ8063 sorozatszámú rendszervezérlője lassan akkora teljesítményű lesz, mint az asztali gépem (amiben Q45 sorozatba tartozó vezérlőcsipszettel szerelt alaplap van, GeForce9600GT sorozatú monitorvezérlő 1GB rammal, Q9550 CPU-val és mellé 8GB DDR2 operatív tár).De persze nem ezt mondtam
-
Morden24
nagyúr
Persze értem, mire gondolsz, de szerintem a funkciók bővülése és a hardver erősödése nem jelenti feltétlenül azt, hogy "minden más" kihal.
Most is lehet asztali PC-d attól függetlenül, hogy mellette notebookod, konzolod, blu-ray lejátszód, htpc-d meg okostelód is van.
Itt a lényeg az lenne, hogy egy fejlett eszközzel sok ember megspórolhat egyébként számára adott esetben felesleges eszközöket, és utóbbi főleg akkor számít, ha hordoznod kell dolgokat. Képzeld el, mit tudna egy erős hardverű telefon, meg egy összehajtható kijelzőA zsinórnélüliséggel egyetértek, de én lazán el tudok képzelni egy olyan otthont, ahová ha hazaérek, bepottyantom a dokkba a telefonomat, ami routerként wifin osztja a mobilnetet, wireless módon médiát játszom le róla, és a BT-s billentyűt meg egeret hozzá csatlakoztatva a tévén netezek stb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest