Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
atidzsiforc #11 üzenetére
Ez érdekes!
Köszi az infót! -
ribizly
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #9 üzenetére
Jelentkeztem is rá!
Mondjuk ez a free to play konstrukció kell is majd, mert elsőre gondolom sokan lettek szkeptikusak a látottak alapján... -
ribizly
veterán
Akkor viszont nem kell quake-nek hívni...
Azért a DOOM elég korrekt volt, pedig az aztán tényleg igyekezett a régi igényeket kielégíteni. Persze volt benne kis upgrade-elés meg jetpack, de volt olyan pillanat, amikor akkora volt a nosztalgia faktor, hogy szinte kirázott a hideg!
Na itt ez egy kicsit hiányzik nekem. -
.LnB
titán
Pedig nem atomfizika...
Egy régi vágású HC Arena FPS-t 2017-ben a kutyának se adsz el. Ott az UT, Quake Live, Reflex...stb példának.
Ezért az OW féle hero faszságot kell meglovagolniuk, hogy egyáltalán felfigyeljenek rá a mai "gyerekek" is. Próbálnak tömegeket megszólitani a profit érdekében. Viszont lesznek elvileg benne régimódi lehetőségek is. Meglátjuk, ez a hero dolog a szükséges rossz, ez nélkül nem kapnánk talán soha új Quake-t. -
atidzsiforc
őstag
!key
-
ribizly
veterán
Nekem egy kicsit ilyen érzésem van.
Nem értem miért kellenek bele ezek a képességek...
Akkor most vagy marad a Q3 meg az új UT, vagy ehhez majd esetleg jön egy mod, ami ezeket eliminálja... remélem legalábbis. -
.LnB
titán
Anakin!Ja nem.Remélem kapok invet! Bár kétlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged