- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
SMS-ezéses sztorim már nekem is van.
Olyan 10 éve táboroztattunk, éjjel kipihentük a nappali gyerekvigyázásokat, kicsit kapott mindenki a "jóból"... abszolút nem durván, de épp annyit/annyira, hogy spec. nyomtam az SMS-eket ezerrel, hosszan, sokat, sokaknak.
Igen. Szóval, ez jó ötlet.
Fejleszd csak ki szépen caizzz!#25: Igen, és mellette bedob még egy boxot, amiben italboltokat reklámoz.
-
puttputt
őstag
WÁÓ.
Kösz! Már épp adtam egy "ticket"-et az english srácoknak a Google-Forumban miatta, mert kicsit berágtam, meg beijedtem egyszerre.
Na nem baj, mert legalább kiderül, hogy dolgoznak-é vagy sem.
Én állandóan turkálok a labsben, de ez valami új.
Nekem vagy 8 labs cucc van telepítve, sőt, az egyiket fejlesztgettem is a magam kényére.Akkor szépen átállítom, mert Google bácsiék szeretnek mindent alapértelmezett YES-en hagyni, úgy látszik.
Sajnos, én nappal is tudok hülyeséget és nem megfelelő személynek írni, nem csak illumináltan.
Nem tudom, más hogy van vele.
z0d1AK: Biztos megérzett valamit, mi?
GIntel
#7: Azt tudom, de szvsz. nekem felesleges baromság.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest