- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
nem szokásom sarazni, nyilván benne van a pakliban hogy tényleg nem véletlen, hogy a nálad lévő x3-ban tiltva van a mag, de akkor sem lehet 100%-ra kijelenteni, hogy ez mindegyik prociban így van.. ennyit akartam..
+magunk között szólva: munkagépen, tilos a tuning..
ha meglenne még a procim szívesen elküldeném hogy leteszteljétek azt is, a tesztben szereplő progikkal.. több 4magvasítható procival is találkoztam már, sőt vannak a X4 620-asok is amiben meg a cache-t lehet reaktiválni, mindegyik hiba nélkül ment (játékra használják "csak" mondjuk), kivéve egy sempron 140-et, ahol egyből texthibák voltak, amint élesedett a 2.mag..
-
helkis
veterán
(nem is néztem eddig, hogy azok linkek
)
ezesetben egy kicsit handicap-es a phenomII teszt szerintem, mivel így nem növekedett a cpu-nb-ram sávszélesség, ahogy az inteleknél..
és ahogy írod is a 7.oldal végén, valszeg vissza is fogja a procit..
illetve nem értem, hogy az ud5p-ben miért nem ment 2200mhz-fölé a nbclock, ha jól emlékszem nálam anno 2400-et tudott alapfeszen, 1,4v-al meg 2800-körül:[link] -
helkis
veterán
szvsz rengeteg dologtól függhet hogy jól mérte a prime, de instabil mégis a cucc.. pl smal fft-vel nem blend-del.. tehát lehet ram-nb, stb..
a tesztből arra következtettem, hogy egy életszerű körképet akartatok festeni a jelenlegi 40k-s procikról, ami sikerült is + tuningról is esett nem kevés szó, ezért úgy éreztem hogy a "magtuning"-nak is lenne helye a dologban, mivel a PhenomII-eseknek kb a 3.8-4.0ghz egyfajta technológiai korlátja, így akkor jobb az ár/teljesítmény viszony, ha minnél kisebb órajelű Denebet fogunk be tuningra, valszeg ugyanazok az órajelek elérhetők, (ha a 4magvasíthatóságot nem nézzük, akkor is ott a 955BE ami csak egy szorzóban tér el és akár első indításnál megemelheti bárki 1-el, ja és nem utolsó sorban - bruttó kisker: 36k)
#69-re kérnék egy választ!
-
helkis
veterán
"Az AM2+/AM3-as alaplappal értelemszerűen a legjobb választás a Phenom II X4 965."
helyett a Phenom II X2 555@X4 B55 BE - 25k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest