Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
nem szokásom sarazni, nyilván benne van a pakliban hogy tényleg nem véletlen, hogy a nálad lévő x3-ban tiltva van a mag, de akkor sem lehet 100%-ra kijelenteni, hogy ez mindegyik prociban így van.. ennyit akartam..
+magunk között szólva: munkagépen, tilos a tuning..
ha meglenne még a procim szívesen elküldeném hogy leteszteljétek azt is, a tesztben szereplő progikkal.. több 4magvasítható procival is találkoztam már, sőt vannak a X4 620-asok is amiben meg a cache-t lehet reaktiválni, mindegyik hiba nélkül ment (játékra használják "csak" mondjuk), kivéve egy sempron 140-et, ahol egyből texthibák voltak, amint élesedett a 2.mag..
-
helkis
veterán
(nem is néztem eddig, hogy azok linkek
)
ezesetben egy kicsit handicap-es a phenomII teszt szerintem, mivel így nem növekedett a cpu-nb-ram sávszélesség, ahogy az inteleknél..
és ahogy írod is a 7.oldal végén, valszeg vissza is fogja a procit..
illetve nem értem, hogy az ud5p-ben miért nem ment 2200mhz-fölé a nbclock, ha jól emlékszem nálam anno 2400-et tudott alapfeszen, 1,4v-al meg 2800-körül:[link] -
helkis
veterán
szvsz rengeteg dologtól függhet hogy jól mérte a prime, de instabil mégis a cucc.. pl smal fft-vel nem blend-del.. tehát lehet ram-nb, stb..
a tesztből arra következtettem, hogy egy életszerű körképet akartatok festeni a jelenlegi 40k-s procikról, ami sikerült is + tuningról is esett nem kevés szó, ezért úgy éreztem hogy a "magtuning"-nak is lenne helye a dologban, mivel a PhenomII-eseknek kb a 3.8-4.0ghz egyfajta technológiai korlátja, így akkor jobb az ár/teljesítmény viszony, ha minnél kisebb órajelű Denebet fogunk be tuningra, valszeg ugyanazok az órajelek elérhetők, (ha a 4magvasíthatóságot nem nézzük, akkor is ott a 955BE ami csak egy szorzóban tér el és akár első indításnál megemelheti bárki 1-el, ja és nem utolsó sorban - bruttó kisker: 36k)
#69-re kérnék egy választ!
-
helkis
veterán
"Az AM2+/AM3-as alaplappal értelemszerűen a legjobb választás a Phenom II X4 965."
helyett a Phenom II X2 555@X4 B55 BE - 25k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest