- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
->Raizen<- #719 üzenetére
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz
->Raizen<- #704 üzenetére
Az mitől kamu?
Kroni1
Jah akkor azért látom mindig kitiltva. Csodálkoztam is hogy most nincs kiszürkítve, ritka pillanatot csíptem el? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
->Raizen<- #704 üzenetére
4 modul 8 mag. Problem?
-
xeon forever
addikt
válasz
->Raizen<- #582 üzenetére
Nalam egy installalas utan egybol update tiltasos oprendszer van. Igaz offline gamer op. De pont az adott feladatra a leheto legjobb igy. (tehat 2010.09 állapot,drvek manuálisan updatelve).
2nd harddrive op online van. -
Habugi
addikt
válasz
->Raizen<- #571 üzenetére
Egy árva szóval nem mondtam h minden játék megy így..
-
icon
senior tag
válasz
->Raizen<- #537 üzenetére
Akkor egy egy kicsit megcsillantsam a logikai bukvencet, jé az 1700X alulmarad az R5 1600, meg az R5 1500X-hez képest is... a TechPowerup-nál is ezek szerint nincs valami rendben, rohanok is oda trollkodni...
-
Habugi
addikt
válasz
->Raizen<- #566 üzenetére
Van az Originben is Offline mód és légy erős az Origines Crysis3-am olyan szépen fut vele mint az álom, ennyit a megoldhatatlannak tűnő tesztelési problémákról..
A Win10-es tökönszúrásról annyit, hogy másfél éve hibátlan a rendszer, minimális háttérfolyamat mellett.
A Creators egy szeméthegy minden létező szempontból, nagyobb mint az azt megelőzőek és az nem kis szó. -
Habugi
addikt
válasz
->Raizen<- #562 üzenetére
Teljesen kikapcsolható.., 1511-es Windowsom van másfél éve és megsem próbálja updatelni magát, szép is lenne, zúznám le a francba.
Egyébként a Steames új játékok 98%-a indítható Steam Offline módban, kvázi akármilyen teszt mellé lazán élhető megoldás az UTP kábel be-nem helyezése.. és akkor bátran próbálhat az adott játékoknak frissítést leszedni, ezzel bekavarva adott teszt (x-y nap/hét alatt történő lefutásába/befejezésébe), hova-tovább a régebbi tesztekkel való összevethetőségbe.
-
Crytek
nagyúr
válasz
->Raizen<- #553 üzenetére
Adatlap: 2 éves..... Amint kint az új NV csúcs VGA (sajnos idén nem) megy a levesbe az a szar gép...
-
válasz
->Raizen<- #547 üzenetére
Ilyen nehéz megérteni, hogy nem tudják újramérni a procikat, mert nem állnak rendelkezésre?
-
Ribi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #547 üzenetére
Mar leirtak, hogy az újramérés nem 5 perc, de ha most megveszed nekik az összes procit akkor hidd el megteszik.
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #532 üzenetére
A többi tesztet/felbontást meg sem merem nézni
Tesztel kapcsolatban: tényleg nehéz ismételhető, stabil eredményeket produkálni a sok környezeti változó miatt (OS,driverek,hűtési problémák). Érdemes lenne egy etalon rendszert bevezetni:1-2 tesztet lefuttatni a hardver összerakása után, és összehasonlítani a korábban mért értékekkel, mielőtt neki fogtok a valódi tesztelésnek.
Ha nagy eltérés van, akkor nem szabad nekiállni a tesztsorozatnak adott vason, mert csak időpazarlás. Ha megvagytok a vélhetően jól működő alanyokkal kimehet a cikk, ha kiegyenesedik még 1-2 problémás akkor az is mehet a frissítésbe.Sokkal kevesebb energia-idő lenne, és a tartalomra is rá lehetne támaszkodni.
-
Z_A_P
addikt
válasz
Na es ez neked hiheto teszt?
2 magos Pentium veri az 1800X-et.
1500X veri az 1800X-et.
Stb...Vagy csak akkor kezd gyanus lenni, ha veletlen AMD proci kerul elorebb?
-
MZperX75
addikt
válasz
->Raizen<- #535 üzenetére
Én nem játszom,nekem ezek a játékos eredmények nem mérvadóak annyira hogy rugózzak rajtuk,ha már egy régi tesztet belinkelsz illetve 20 játékból 2 kiemelésre kerül amiben max 15 20% különbség van az nem mérvadó az ilyen jellegű ilyen felháborodásra szerintem főleg ha neked Inteled van és elégedett vagy vele amúgy sem vennél AMD-t,amit nézni kell szerintem,hogy azonos ár kategóriában ,nyers erőben jobb lett ryzen idő állobb jó fogyasztással,játékok terén nincs nagy lemaradás szerintem szoftveresen orvosolják ezt folyamatosan szerintem kicsi a lemaradás,fogyasztásban viszont felzárkózott a Ryzen sőt talán még teljesítmény/fogyasztásban még jobb is ,friss bioszok óta azért lett előre lépés pl ram támogatásban is. játékok is kaptak folyamatban kapnak frissítést,már amelyik kapott sokat hozott fps-ben azóta mióta megjelent csiszolódott a Ryzen és még fog is,szerintem ez rendben van,Ha most kellene friss rendszert összeraknom 1500X 1600X-et vennék nem Intelt.
Most egy 6 éves APU-m van az asztaliban 24/7-ben használva hiba mentesen,bios frissítés ráférne AMD A8-3870K@3ghz 1.2V 4 maggal ,laptoppom I5 4200U-s Inteles gép 1 éves,Asszonyé is Inteles laptop ,nem érzek késztetést cserére.2 év múlva bagóért egy Ryzen-es APU kiforrott támogatással 4/8-as elegendő lesz számomra mindenre,játék az játék plusz felár plusz erőforrás azért az árért nem éri meg DVGA-ák -erősen túlárazva.
Most ,ha kakaó kell akkor AMD,ha olyan alkalmazást futtatsz amihez Intel jóbb akkor azt,de egyikkel sem lősz mellé,bár 100%-on tekernek néhány játékban az Intel processzorai az AMD-nek meg 60% -on. Melyik a jövőbe mutató megoldás Intel 5 éve csiszolt I szériája vagy egy friss vadonatúj vas apróbb bugokkal?
MÁS
Tesztért köszönet ,számomra életszerűbb ezekkel a bugokkal együtt ez a tesztsorozat ,játékok nem érdekelnek,bár 90fps vagy 104fps számomra élvezhető különbséget nem jelent,szájkaratét szomorúan olvastam a mennyire elharapózott elfogultság önteltség ,az életben vannak sokkal komolyabb dolgok is mint PC-vel játszani kérem szépen,ha meg gondod van nektek szakmailag PH-val,tessenek előre mutató ötletekkel előállni,vagy van sok konkurens ,akár külföldi számtech oldal ,azt is lehet olvasni,szeretethiányotokat nem feltétlenül kell itt kiélni PH-n!!! Nagy tisztelettel mindenki irányában
-
Clay
senior tag
válasz
->Raizen<- #540 üzenetére
Pedig le lett írva párszor...
-
válasz
pedig esküszöm, hogy magyarul írtam...!
-
válasz
ezek nem azok a játékok, amiket a ph! is tesztelt. miért meglepetés, hogy más játékokban más hardverkörnyezetben más eredmény jön ki?
-
Raysen623
addikt
válasz
Én pont ezt a két játékot szedném ki minden tesztből, mert pont nem ad objektív képet. De ez az én véleményem.
-
Raysen623
addikt
válasz
->Raizen<- #527 üzenetére
Olyan mosolyogtató amikor jöttök az AMD párti magyarázatokkal, pedig csak végig kellene gondolni a dolgot. Egy rakat procit teszteltek le, de azokhoz is nehezen jutottak hozzá. Igazából ez is teljesen mindegy, mert nem lehet lefedni mindenki igényeit. Bizony itt nem marad más, mint más oldalak felkeresése vagy a viszonyítási alap, esetleg egy otthoni teszt stb.
(#518) Joshi: " Hibázni egyszer lehet, többször nem. " - ebből az ominózus kijelentésedből kiindulva gondolom te soha nem basztál még el semmit ugye?!
Ha pedig mégis, akkor miért nem követtél már el régen egy seppukut? Értem én hogy nem tetszik az eredmény, de a hibát beismerték és korrekció is volt. Hibázni emberi dolog és azért mégsem egy szamurájtörvények uralta országban tengetjük napjainkat...engedd el és lépj tovább.
-
elfelejtette
veterán
válasz
->Raizen<- #527 üzenetére
Pont azért kellenek a régebbi generációk a tesztbe, hogy látszódjon, megéri-e váltani korábbi i7-ről R5-re.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
->Raizen<- #432 üzenetére
banyasznak pont jo a kotla Celeron is 12k-ert
sot, a Skylake Cerka is 8k-ert -
hobizoli
nagyúr
válasz
->Raizen<- #411 üzenetére
vhogy nekem eleg fura, hogy egy 15+ eve mukodo, es mara mar meghatarzo PC-s oldalnak nincs egy sajat aktualis csucs gepe, vagy legalabb nem tud okosba' szerezni vmelyik nagy/kiskerbol kapcsolatokon keresztul pl egy hetre cuccot ehhez
marcsak cikkben megemlitve a reklam/link miatt is megerne nekik isvagy megveszik a hardveraprorol, aztan max utana eladjak... vagy mittudomain
...meg eleve egy G4560/4600 kispenya miert nincs a tesztben...?
-
Kube
senior tag
válasz
->Raizen<- #411 üzenetére
Ez például az egyik megoldás. Amire viszont az úriember kérdezett rá, az nem életszerű. Szponzor akkor ad, ha érdeke. Amennyiben nem egy moddolás vagy rekorddöntés lesz a cikk tárgya, valamint az sem utolsó, hogy részlehajló legyen az eredmény, addig ezt nem egyszerű kivitelezni. De abban biztosak lehetünk, hogy a PH minden lehetőséget megragad.
-
Dtomka
veterán
válasz
->Raizen<- #286 üzenetére
Látom felhasználtad a képem
(#287)
Te miről beszélsz?(#290) wwenigma
"Szánalom ahogy savazzátok az oldalt, pedig csak a papírformát hozta a teszt..."Semmi bajom, ha a most megjelent AMD processzorok között van olyan ami jobb az enyémnél (6700k). Örülök, és gratulálok. Teszteknél, és CPU híreknél mindig szurkoltam az AMD-nek, mert az mindenkinek jó!
Na de az, hogy több mint 5 éves proci (2600k) is erősebb lenne, azt azért kétlem. Legonkább a BF1 miatt váltottam vasat (2500k ddr3 8gb 280x ---> 6700k ddr4 16gb és nemrég lett 1070) és rossz nézni, hogy azon a grafikonon sztem joval gyengébb CPU-k vannak, mégis hol van a 6700k?
Érted, hogy nekem és másoknak mi a problémájuk a tesztel kapcsolatban? -
Kroni1
veterán
válasz
->Raizen<- #278 üzenetére
Fals eredmények?! Nem érted a lényeget. Az a helyzet, hogy munkára szuperül használható a Ryzen, ahogy más tesztekben úgy itt is szépen skálázódik. Játékra, DX12 alatt már egy 1080Ti kártya mellett is rohadt mindegy szinte, hogy milyen proci van a gépben, mert nem oszt nem szoroz különösebben. Valós élethelyzetet szimulál a teszt, nem a tök felesleges 720p-t, és ez igy teljesen oké, hogy VGA limit van, a 1080Ti nem egy népkártya, az ennél gyengébb kártyákon még hamarabb eljön a VGA limit, úgyhogy a teszt tanulsága, hogy játérka átlag usernek teljesen felesleges 100-150k-s procit venni manapság, mert könnyen hasonló anomáliákba lehet futni vele. Aki meg megvette az most ki van akadva, pedig nem kéne. Az egyetlen amivel én sem tudok egyetérteni, hogy más időpontban más verziókkal is vannak tesztek. Ezt meg lehetne talán oldani offline, steril módon feltelepíthető demokkal, vagy mittomén, de, ez így nekem sem tetszik. Ettől függetlenül remekül megmutatja a teszt, hogy játékra erős VGA-t kell venni, prociból az vegyen erőset akinek munkára kell a gép.
Crytek #276: +1
lsc #282: +1, jók is azok a kis lesajnált 8 magos FX-ek, főleg most használtan, 20-25k-ért!
-
Raysen623
addikt
válasz
->Raizen<- #280 üzenetére
Azt ugye vágod, hogy 6% különbségen rugózol, ráadásul egy olyan táblázat esetén, ahol az átlagolás miatt eleve "lerontott" eredmények jönnek ki, a fórumon már többször jelzett hardveres problémák miatt.
Amúgy igazad van, csak nem így kellene védened az álláspontodat.
-
arabus
addikt
válasz
->Raizen<- #286 üzenetére
Szerintem meg is érdemli aki ilyen hitvány divat holmit vesz.
-
Crytek
nagyúr
válasz
->Raizen<- #278 üzenetére
Mutass rá egy diagramma ebben a tesztben melyik a fals megtévesztés?
(Kommenteken meg full látszik senkire nem hallgatnak ők maguknak tesztelnek nem pedig xy bemondására) -
Crytek
nagyúr
válasz
->Raizen<- #274 üzenetére
Igen volna értelme hiszen mindenki akinek a gépében 100+ ezres proci van meg legalább 980ti vagy jobb az egyértelműen a 720p játszásra van behangolva... Ha azok az eredmények érdekelnek nézd az említett oldalakat. Ez valós élethelyzetet mutat ami nagyon jó. Ugyanis ha valakinek van egy fasza gépe első körben mindent koxira tol és had szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest