- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Raysen623
addikt
Na te is megéred a pénzed. A legrosszabbul optimalizált játék alapján vonod le a következtetést, holott a többiben meg sokkal szebben skálázódnak a procik márkától függetlenül. A 2016-os TR-t ki kellene venni a tesztekből amúgy véleményem szerint, mert nagyon torz eredményeket ad.
-
Raysen623
addikt
válasz
->Raizen<- #532 üzenetére
Én pont ezt a két játékot szedném ki minden tesztből, mert pont nem ad objektív képet. De ez az én véleményem.
-
Raysen623
addikt
válasz
->Raizen<- #527 üzenetére
Olyan mosolyogtató amikor jöttök az AMD párti magyarázatokkal, pedig csak végig kellene gondolni a dolgot. Egy rakat procit teszteltek le, de azokhoz is nehezen jutottak hozzá. Igazából ez is teljesen mindegy, mert nem lehet lefedni mindenki igényeit. Bizony itt nem marad más, mint más oldalak felkeresése vagy a viszonyítási alap, esetleg egy otthoni teszt stb.
(#518) Joshi: " Hibázni egyszer lehet, többször nem. " - ebből az ominózus kijelentésedből kiindulva gondolom te soha nem basztál még el semmit ugye?!
Ha pedig mégis, akkor miért nem követtél már el régen egy seppukut? Értem én hogy nem tetszik az eredmény, de a hibát beismerték és korrekció is volt. Hibázni emberi dolog és azért mégsem egy szamurájtörvények uralta országban tengetjük napjainkat...engedd el és lépj tovább.
-
Raysen623
addikt
válasz
->Raizen<- #280 üzenetére
Azt ugye vágod, hogy 6% különbségen rugózol, ráadásul egy olyan táblázat esetén, ahol az átlagolás miatt eleve "lerontott" eredmények jönnek ki, a fórumon már többször jelzett hardveres problémák miatt.
Amúgy igazad van, csak nem így kellene védened az álláspontodat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged