Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MZperX75

addikt

válasz ->Raizen<- #535 üzenetére

Én nem játszom,nekem ezek a játékos eredmények nem mérvadóak annyira hogy rugózzak rajtuk,ha már egy régi tesztet belinkelsz illetve 20 játékból 2 kiemelésre kerül amiben max 15 20% különbség van az nem mérvadó az ilyen jellegű ilyen felháborodásra szerintem főleg ha neked Inteled van és elégedett vagy vele amúgy sem vennél AMD-t,amit nézni kell szerintem,hogy azonos ár kategóriában ,nyers erőben jobb lett ryzen idő állobb jó fogyasztással,játékok terén nincs nagy lemaradás szerintem szoftveresen orvosolják ezt folyamatosan szerintem kicsi a lemaradás,fogyasztásban viszont felzárkózott a Ryzen sőt talán még teljesítmény/fogyasztásban még jobb is ,friss bioszok óta azért lett előre lépés pl ram támogatásban is. játékok is kaptak folyamatban kapnak frissítést,már amelyik kapott sokat hozott fps-ben azóta mióta megjelent csiszolódott a Ryzen és még fog is,szerintem ez rendben van,Ha most kellene friss rendszert összeraknom 1500X 1600X-et vennék nem Intelt.

Most egy 6 éves APU-m van az asztaliban 24/7-ben használva hiba mentesen,bios frissítés ráférne AMD A8-3870K@3ghz 1.2V 4 maggal ,laptoppom I5 4200U-s Inteles gép 1 éves,Asszonyé is Inteles laptop ,nem érzek késztetést cserére.2 év múlva bagóért egy Ryzen-es APU kiforrott támogatással 4/8-as elegendő lesz számomra mindenre,játék az játék plusz felár plusz erőforrás azért az árért nem éri meg DVGA-ák -erősen túlárazva.

Most ,ha kakaó kell akkor AMD,ha olyan alkalmazást futtatsz amihez Intel jóbb akkor azt,de egyikkel sem lősz mellé,bár 100%-on tekernek néhány játékban az Intel processzorai az AMD-nek meg 60% -on. Melyik a jövőbe mutató megoldás Intel 5 éve csiszolt I szériája vagy egy friss vadonatúj vas apróbb bugokkal?

MÁS

Tesztért köszönet ,számomra életszerűbb ezekkel a bugokkal együtt ez a tesztsorozat ,játékok nem érdekelnek,bár 90fps vagy 104fps számomra élvezhető különbséget nem jelent,szájkaratét szomorúan olvastam a mennyire elharapózott elfogultság önteltség ,az életben vannak sokkal komolyabb dolgok is mint PC-vel játszani kérem szépen,ha meg gondod van nektek szakmailag PH-val,tessenek előre mutató ötletekkel előállni,vagy van sok konkurens ,akár külföldi számtech oldal ,azt is lehet olvasni,szeretethiányotokat nem feltétlenül kell itt kiélni PH-n!!! Nagy tisztelettel mindenki irányában :R :R :R

• MZperX75

addikt

válasz ceia #524 üzenetére

Felépítésben az R5 inkább I7-re hajaznak, árban I5-re picit fölé. 4-6 mag plusz SMT(HT) 8-12 szál I5 csak 4. gondolom ezért nincs i5-ös összehasonlítás.
    SMT nélkül R3 lesz érdekes régebbi 2-3 generációval régebbi I5-öket fogja nagyjából hozni,de majd meg látjuk,mit tudnak 2 hét és megjelenik. 25-30 ezerért hozza i3-akat és amit kell, akkor rendben van G-s pentiumok árában.

Új hozzászólás Aktív témák