Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
válasz
velizare #672 üzenetére
Tudom, előéletemben én sem ismertem... de tény Vulkannal nem igazán működik a Fraps, a BF1-nél meg Abu tudná megmondani, hogy milyen megfontolásból nem használtuk.
Ráadásul az OCAT-ot otthon be sem tudtam izzítani, hogy jó alaposan begyakoroljam a munkafázisokat. Az okok egy részét már megfejtettem, nem szerette a program indításakor, ha fut az Afterburner Remote server-e, amit amúgy napi szinten használok, mert monitorozom a vasat már csak megszokásból is, meg a 750Ti ventivezérlésre jobb az AB profilja, mint a gyári, szóval visszatérve: nem akart közösködni egy dx9-es dll-en. Most már csak a tesztelendő játékok nem futnak alóla odahaza...
-
Habugi
addikt
válasz
velizare #604 üzenetére
Indításhoz kell kötni a frissítést majd a béta fülön utólagosan vissza lehet tallózni az előző verziókat, ha három volt akkor hármat, ha harminc akkor harmincat.
Ez is csak 2-3 danos védelemmel ellátott/elő netkapcsolatot igénylő játékok esetén szükséges, minden máshoz ott az Offline mode..
-
->Raizen<-
veterán
válasz
velizare #539 üzenetére
Az a gond hogy ryzennél meg kell válogatni mivel tesztel az ember... Fejlesztőknek kellene rá optimalizálni, amit páran már meg is tettek. Na de a doom meg a bf1 is kap folyamatos frissítéseket és még is láthatjuk az eredményét.
De akkor még mindig ott vagyunk hogy nem értjük az intel prociknál jelen lévő anomáliákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Energiaital topic
- iPhone topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest