Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Picco
addikt
válasz
eldiablo #728 üzenetére
pedig nem beszel hulyeseget. egy x5650 siman megy 4GHz-en ha van alatta lap es ilyen orajel mellett szedi a labat a kvazi 6 magos 1st gen i7. nekem huzatlanul ketto is van belole a gepembe. most cserelem epp az utodjara(Z820) mert olcson hozza tudok jutni. 2x E5-2687= 16 magos 2600 i7 16 dimmel...amit megpakolok 4GB-s memova. kivancsi vagyok meddig nem lesz esedekes a konfig csere errol a masinarol.
-
VinoRosso
veterán
válasz
eldiablo #728 üzenetére
nekem egy X3430-as Xeonom van (1155), ami cirka 7 éves proci, és eddig minden játékhoz elégnek bizonyult a GTX670-em mellé, ami szintén nem mai darab. Sőt, jót kacagtam, amikor sokan monster konfiggal panaszkodtak, hogy szarul fut nekik a Dishonored 2, nálam very high FHD-n 35-40 FPS-el futott, mindössze 50%-os CPU kihasználtság mellett.
Igaz nem multizom FPS-el, lehet azokból 1-2 játékhoz kéne egy erősebb vas, de single-ben kb mindenhol akkora VGA limit van, hogy a csúcs VGA-k alatt simán el lehet lenni 8-10 éves procikkal is.
-
Frawly
veterán
válasz
eldiablo #721 üzenetére
A P4 alapú nem valami jó ötlet, de a Core-alapú Xeonok igenis jó alternatívák, használtan nem is drágákmár, akár kettesével véve sem, egyedül lapot nehéz alájuk szerezni, de ha kifogja az ember, akkor elég brutál konfigot össze lehet hozni belőlük, amin még a legújabb game-ek is repülnek, ha kellően erős Videó Károllyal meg vannak támogatva.
-
Gyuri27
félisten
válasz
eldiablo #277 üzenetére
Szerinted hány vásárló vesz a fasza (jelen esetben a 7700k) alá még faszább lapot és annál is faszább ramot. Majd elkezdeni finomhangolni?
Az egyszeri júzer meg veszi. Berakja valami olcsó vagy közepes lapban. Vesz mellé valami ramot oszt csók.sad_Vamp: juj de találó. Ja várj. Itt az os, driver, szoftver és még 100 változó befolyásolja a méréseket.
Szóval ja. 2+2 mindig 4. Csak ez meg nem matek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Opel topik
- OTP Bank topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged