- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
wwenigma #217 üzenetére
Azonnal a tmobileban szoktak cserélni, vagy néha az istyle is, ha azonnal szembetűnő hiba van a telefonon, amúgy 1-2 nap. De ha én most telefonálok a samsungba, akkor ma kijönnek, vagy holnap? Igazából ez piti hülyeség amiről beszélünk. Viszont sajnos sok rossz tapasztalatom van az itthoni szervizekrol. Nagy részük olyan igénytelen, hogy undorító. Láttam olyant, hogy a 3GS alaplapot fogtak, és egy csavarral rögzítettek, a maradék 8 minek?! Az akksi kiszedeshez meg laposcsavarhuzoval meg felteptek az akkut. Stb stb.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
wwenigma #207 üzenetére
Értem, tehát meg mindig jobb, hogy szetszednek úgy egy telefont, hogy talán az adott munkás teljesen trehany, és előtte csak képen látott szetszedve olyan telefont. Nem tudom hanyadik refurbished cucc után vagyok a garancia nyújtása miatt, de egyikkel sem volt probléma sosem.
Az ipad2-met azért cseréltek utolsó napon, mert egy picike por volt a kijelző alatt. Amúgy meg mondva csinált okok miatt is cserélnek. -
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
wwenigma #202 üzenetére
TE valami főnök vagy itt vagy micsoda? Vagy esetleg úgy gondolod, hogy nem így van?
"Egyebkent barmilyen telefonnál ujraindul a garancia fődarab cseréjénél ÉS akkor is ha másikat kapsz gariba."
Igen, ez így van, de melyik gyártó nem javít, hanem cserél egyből az Apple-n kívül itthon?Igen, valóban én hoztam fel az árakat, garanciát, a sorbanállást, vagy a zte-t... Én birkáztam le burkoltan az összes iPhone usert..
-
Touch-ko
őstag
válasz
wwenigma #180 üzenetére
Ha mar a PH Nagyur rangig sikerult eljutnod tudhatnad hogyan mukodik a forumozas Apple hirnel.
Az "OSZTAKKOR" nagyon szep magyaros volt, de amikor probalnak meggyozni arrol, hogy tobb evnyi hasznalat utan en lennek a hulye es en nem ertek hozza, akkor azt valahogy nem tudom elfogadni. Foleg akkor nem, ha az illeto elmondasa szerint 10 percig nyomogatta a MM-ban..
Nemtudom milyen anyatigrisrol beszelsz, ez nem a National Geographic forum
Segitek:
Ha megjelennek azok akik fikaznak (vannak egy paran, goondolom ismersz patrat te is) akkor a normalis forumozas veget er. Egyszeruen tucatnyi baromsagot irnak, hiaba mondjuk, hogy olyan nincs, a masik nem ugy mukodik, nem szamit, ha leirjuk a tenyeket, ok ugyis irkalnak tovabb.. Aztan amikor mar jol le lettunk b.sizva, hulyeznve, ujgazdagozva, birkazva, iDiotazva, gyokerezve (igen ezek valoban gyakran szoktak elofordulni) akkor lelepnek, mert jon a kovetkezo hir, aminel ezt lehet folytatni.. Volt olyan asszem iPhone5 topicnal anno, hogy 300+ kommentbol maradt kevesebb mint 100..
Igy mukodik ez mar evek ota.
Miutan azok akiket valoban erdekel a tema mar nem fognak a temahoz hozzaszolni, mert tok mindegy mit irnak a fikazok ki fogjak forgatni a mondandojukat... Igy nyirjak ki a forumokat evek ota. A moderatorok pedig nem sokat tesznek annak erdekeben, hogy peszoktassak oket errol.Aztan mikor elmennek jon a kovetkezo Apple hir, ahol lehet ujra kezdeni..
Fanboy? Attol lennek fanboy mert egy bizonyos markat hasznalok es meg lennek elegedve vele?
Akkor en egy bizonyos ruhamarka, tea marka, cipo marka, sot lepedo marka fan is vagyok mert az o termekeiket hasznaljuk.
Sot a legjobb a tej fanboy es a kenyer fanboysag, mert eleg regota a zold kupakos tejet vesszuk (abbol is a nagyot - 4 pint), illetve nagyon nagy white bloomer fanboy is vagyok ezek szerintgyakran reggelizunk azt, szoval mar a verganboy kategoria vagyok
Famtasztikus a logikadAm egy komoly kerdes:
Vajon Apple topicban kinel van joga lenni?
-A felhasznaloknak (szerinted ok a fanboyok) akik szakmailag is hozza tudnak szolni illetve gyarapitjak pozitivumokkal az oldalt.
-esetleg a haterekkel , akik fikazni jonnek, bizonygatni, hogy mennyire rosszul valasztottunk (hogy OK mennyire Jol) es minden Apple hirnel leirjak ugyanazokat a negativumokat..
Miutan ok elmennek javareszt a topicoc halottak...Szoval ez a mai talalos kerdes.
Esetleg ha gondolod mi lennenk a hibasak akik normalisan akarnak forumozni es nem azok akik fikazni es veszekedni jonnek akkor fejtsd ki bovebben pls
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
wwenigma #166 üzenetére
Ajánlom menj át a nexus 9 topikba. Ott igazából dicsertem, és iPad alterativanak mondtam. Ha csinálnak egy normális, jól használható dolgot, akkor azzal nincs bajom. De nekem elsősorban csak az Apple, mar csak az ingyen beszélgetés miatt is, és a rengeteg meglevő programjain miatt.
Amúgy az is fura, hogy az ipadekrol nincs hír. Az én air 2-esem 1.5 hét alatt beadta a kulcsot. 1 nap után kaptam az újat szó nélkül. Kérdésemre, miszerint ez egyedi, vagy van több: igen, sok iPad air 2-t hoztak vissza kijelző halállal. -
Touch-ko
őstag
válasz
wwenigma #164 üzenetére
Az iPod-nal nemcsak azt irtam amit kiragadtal. A lenyeg a SW volt es ezt tettek bele egy szep dobozba. Amiert csak az idezett mondatom egyik reszet jelentetted ki az elozo kommentedben, nem kicsit tunik ugy, hogy csak siman ki akrtad forgatni a mondandomat...
Ez nem votl tul korrekt. Ha idezel akkor tedd pontosan!A B&O marka nagyon jo, most is remek termekei vannak, am az akkor mp3 lejatszoknak nem nagyon volt fejlett SW-e. Ez pedig a kulcs.
Adam: a Google az Elso tabletjuket 2011-re mutatja. Ez nem az iPad elott volt. Az Engadget is ugyanezt mutatja... A link is mutatja, hogy Androidos
A regi windows-os tableteket inkabb hagyjuk. Felesleges tornid magad, ha annyira jok voltak akkor miert nem terjedtek el? Dragak voltak, es business szamara keszultek...
Mellesleg Androidos volt, akkoriban az android 2.3 futott amit telefonra optimalizaltak, felhasznaloi feluletetol adodoan nem lehetett jobb hasznalni egy felnagyitott telefon UI-t mint egy kifejezetten tabletre irtat..A fejlesztesekrol:
A tableted valoszinuleg az iPad miatt kaphato, az okostelefonok (amik teljesen maskepp neztek ki az iPhone elott) es utana.. Tehat ne mod, hogy az Apple nincs hatassal a tech iparra, mert az nem lenne igaz.Presztzs szimbolim? Ezt nem gondolod komolyan. Mitol lenne presztizs kerdes egy iPhone, iPad, iPod vagy Mac? Nagyon jo termekek te presztizs szimbolumnak inkabb egy Pagani, vagy egy Maseratti-t mondanek, de semmi keppen sen egy tech kutyut..
Nem arrol van szo, hogy elfogadom-e masik velemenyet, azt hogy mit szeret es mit nem. Epp ellenkezoleg, kerlek nezd meg az Apple forumokat ahol mindig jon valami "okos" aki hitet teritve bizonygatja, hogy mennyire sz.r az Apple.
Engem
Nem erdekel ki hasznal es ki nem Apple cuccokat. Viszont ha nem hasznal akkor ne probalja mar meg bebizonyitani, hogy O sokkal jobban ert hozza, (0 tapasztalattal), es az Apple userek barhogyan irjak, hogy teved, nem akarja belatni azt. -
alkatraz3000
senior tag
válasz
wwenigma #164 üzenetére
Azért én megnéztem volna, hogy egy Windowsos tabletet tudsz úgy használni, mint egy iPad-et, vagy jobb androidos cuccot. Ha hiszed ha nem, ők tudtak letenni először normálisan, és egyszerűen használható okostelefont, és tabletet. A többiek belőlük merítettek.
Az a Notion ink 2010-ben az androiddal biztos jó volt...
Másrészt nem gondoljuk hogy státusszimbólum. Csak a 14 éves kis pawa nyomorekok, ha meg azokra adsz, így jártál. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Path of Exile (ARPG)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest