- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkatraz3000
senior tag
Ali G. Kolléga pihenésre tért.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
dilajoska1 #225 üzenetére
Regisztrálás után plusz 2 hónap jár.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
wwenigma #217 üzenetére
Azonnal a tmobileban szoktak cserélni, vagy néha az istyle is, ha azonnal szembetűnő hiba van a telefonon, amúgy 1-2 nap. De ha én most telefonálok a samsungba, akkor ma kijönnek, vagy holnap? Igazából ez piti hülyeség amiről beszélünk. Viszont sajnos sok rossz tapasztalatom van az itthoni szervizekrol. Nagy részük olyan igénytelen, hogy undorító. Láttam olyant, hogy a 3GS alaplapot fogtak, és egy csavarral rögzítettek, a maradék 8 minek?! Az akksi kiszedeshez meg laposcsavarhuzoval meg felteptek az akkut. Stb stb.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
wwenigma #207 üzenetére
Értem, tehát meg mindig jobb, hogy szetszednek úgy egy telefont, hogy talán az adott munkás teljesen trehany, és előtte csak képen látott szetszedve olyan telefont. Nem tudom hanyadik refurbished cucc után vagyok a garancia nyújtása miatt, de egyikkel sem volt probléma sosem.
Az ipad2-met azért cseréltek utolsó napon, mert egy picike por volt a kijelző alatt. Amúgy meg mondva csinált okok miatt is cserélnek. -
alkatraz3000
senior tag
Amugy az jobb, ha másik gyártó munkása kimegy es az asztalodon javit poros környezetben?! Cserélnek mindig, sőt most mar az apr is átvesz függő telefont, ezt szinten istyle dolgozó mondta.
A 6p hol 324.000?
látod te is olyan vagy, aki nem ismeri ezeket egyáltalán.
-
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
wwenigma #166 üzenetére
Ajánlom menj át a nexus 9 topikba. Ott igazából dicsertem, és iPad alterativanak mondtam. Ha csinálnak egy normális, jól használható dolgot, akkor azzal nincs bajom. De nekem elsősorban csak az Apple, mar csak az ingyen beszélgetés miatt is, és a rengeteg meglevő programjain miatt.
Amúgy az is fura, hogy az ipadekrol nincs hír. Az én air 2-esem 1.5 hét alatt beadta a kulcsot. 1 nap után kaptam az újat szó nélkül. Kérdésemre, miszerint ez egyedi, vagy van több: igen, sok iPad air 2-t hoztak vissza kijelző halállal. -
alkatraz3000
senior tag
válasz
wwenigma #164 üzenetére
Azért én megnéztem volna, hogy egy Windowsos tabletet tudsz úgy használni, mint egy iPad-et, vagy jobb androidos cuccot. Ha hiszed ha nem, ők tudtak letenni először normálisan, és egyszerűen használható okostelefont, és tabletet. A többiek belőlük merítettek.
Az a Notion ink 2010-ben az androiddal biztos jó volt...
Másrészt nem gondoljuk hogy státusszimbólum. Csak a 14 éves kis pawa nyomorekok, ha meg azokra adsz, így jártál. -
alkatraz3000
senior tag
válasz
dilajoska1 #158 üzenetére
Ha tervezési probléma, akkor van visszahívás. Lásd az ezer éves iPod nano-t kicserélték a legujabbra. Rengeteg macbookon kicserélik a hibás hardvereket stb stb. Nem szokott genyó lenni az Apple ilyen esetekben.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
dilajoska1 #154 üzenetére
Van bizonyíték arra, hogy iPhone-al lett felvéve? Arra, hogy nem egy program? Mutassatok egy másik cikket, ahol láthatóan iphonerol van szó, és elhiszem.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
dilajoska1 #149 üzenetére
Én kettőt láttam, az egyik ridegtartason van és semmi baja.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
dilajoska1 #146 üzenetére
Mert 20 millió iPhone 6-bol, elhajLott 400, és mondjuk ugyanennyi kamerahiba jött létre?
gondolom más gyártónak meg ennyi hibás készüléke sincs, és ők nem nyúlnak mellé
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
tomboy0013 #139 üzenetére
Szerintem ez az elhajlas nem hiba, csak user error. Százalékban nem mérhető a elhajlasi arány. Majd ha millió darabokrol beszélhetünk, na az mar hiba. De addig amíg nehány hülye a nezettsegert hajlitgatja a telefonját, majd 7 perspektívából körbe fotózza és erre azt mondja, hogy itt van 7 plus meghajolva, nem lesz komolyan véve.
-
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
Touch-ko #119 üzenetére
Touch-ko. Rajtad látszik tudod miről beszélsz, és teljesen egyet értek veled. Bár én nem használok 10 éve Apple cuccokat, csak 5, de az itteni emberek többsége, az éppen felfújt Apple-ös hírekből tud következtetést levonni. Amúgy az életben nem, vagy kb egy mediamarktos nyomkodas erejéig használt ios rendszerű cuccot.
-
alkatraz3000
senior tag
Nem vitatom hogy volt symbian, meg más okostelefon. De ők tudtak emberien használható kijelzőt csinálni, egyszerűen és gyorsan működő os-el, és akkoriban hatalmas kijelzővel. A symbian meghalt szinte azonnal, a többi akkori okostelefon koncepció is a kukában landolt, és iPhone stílusban ios szerb rendszerek készültek.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
tomboy0013 #107 üzenetére
Olvasd el a cikket a kérlek, azután allits dolgokat.
-
alkatraz3000
senior tag
Nekem 6db iPhone 4-em volt, és egyik sem bírta produkálni a hibát, de ismerőseim között sem. Nem a hibahatart érte el, hanem a feleleslegesen hisztizős embereknek adtak egy bumpert és kész.
Egyik termek sem eget rengeto dolog?
nézd meg mi volt előttük, és utánuk. Konkrétan minden rajuk hasonlit, és ezt letagadni marhaság. Az Apple OS megjelenéséig konkrétan az Android nem is érintésre volt fejlesztve.
Valahogy az Apple payrol lehet hallani, a walletrol semmit. Lehet hogy létezett, max hasznavehetetlen.
A vélemény nem megalapozatlan, nézz körül a neten, mert van erről szoló cikk.
A legnagyobb (talán mar nem az) alkalmazás boltja az Apple-nek van, és minőségibb, átgondoltabb, és biztonságosabb tartalommal. A nagy nevek előbb, vagy konkrétan csak erre adnak ki, és nem találunk felismerhetetlen kínai szemetet a "boltban" . A kamera tesztet tessék elolvasni akár itt MA-n, egyedül a lumia 1020 volt képes megelőzni az 5S kameráját.
-
alkatraz3000
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest