Problémák az iPhone 6 Plus kamerájával

Hirdetés

Nem lehet azt mondani, hogy egyszerű a választás az Apple iPhone 6 és az iPhone 6 Plus között, hiszen nem csak képernyőméretben térnek el egymástól. Más a felbontás, ráadásul a nagyobbik változatban optikai képstabilizátort szereltek, ami videózásnál igencsak sokat dob a végeredmény minőségén. Legalábbis normál esetben így kellene lennie, de néhány felhasználó arra kezdett el panaszkodni, hogy a rövidfilmek hullámzók, homályokat lesznek. Egyesek egy kis zörejt is hallani vélnek a kamerából, mintha egy modul levált volna a helyéről.

A fenti videó jól szemlélteti a problémát, ám szerencsére van rá megoldás, hiszen már az Apple is állásfoglalást tett az ügyben. A hibás modelleket egy új készülékre cserélik, ha még érvényes jótállással rendelkezik a telefon. Ez mindenképpen jó hír, hiszen így nem kell félni attól, hogy használhatatlan lesz az adott iPhone, az Apple-nek pedig hasznos információ, hogy a jövőben legyártásra kerülő készülékeknél jobban odafigyeljen az összeszerelési minőségre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

    A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • Apple iPhone 5 - öt lett S

    Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

Hirdetés