Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
válasz
alkatraz3000 #226 üzenetére
Valóban!
-
Pro Koryak
addikt
válasz
alkatraz3000 #199 üzenetére
...és egy ~250e ft-os telónál azt várod, mikor jön el az 1 éves gari utolsó előtti napja???
az iphone akkor is túlárazott, bármennyire is véditek. az 1 év pedig valóban nevetséges egy ekkora összegű terméknél. már ezért sem szimpatikus.
ha egy olcsó(bb) telefonhoz járna 1 év gari, az iphone fanok tuti még inkább lesz@roznák és elküldenék a ...-ba a gyártót, forgalmazót.a garanciában cserélt iphone 6-osokkal szerinted mi lesz, mennek a zúzdába???
világviszonylatban vszínű nem pár darabról van szó!!! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
alkatraz3000 #216 üzenetére
Azonnal cserélik nektek vagy 1-2 munkanap alatt?
Tibee86: vedd már le azt a szemtakaródat te troll. Mi az hogy kókányolják? Hozzáértés csak "nálatok" lehet, esetleg már szabadalmaztatva is van?
Egyebkent passz hogy hogy van ra gari, nincs es nem is lesz semmilyen ilyen telóm (apple/samsung csucs) mert annyit nem ér amennyiert adják.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
alkatraz3000 #208 üzenetére
Ja hogy a masik modszer a feltételezett hanyagság miatt nem jó. Oké.
Tibee86: Nem hát mert joval drágább... egyébként kár hogy csak ez az egy terméke van a cégnek, kivancsi lennek hogy modosulna a hozzaallas ha mast is gyartana. (most tekintsünk el a kifutott, idejetmult daraboktól mint 5S/4S es tarsai)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #199 üzenetére
Az a baj, hogy a magyar inkább megveszi a szürke importos pár tízezerrel olcsóbb szifont, aztán csak néz, hogy nem indul újra a garanciája.
-
bul07
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #197 üzenetére
Ha elolvasod direkt írtam a legnagyobb árat hogy még arra sincs 2év garancia (tól -- ig akart lenni)
-
bul07
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #193 üzenetére
Itt , meg itt is , végül is agyilag sérült vagyok nem tudom értelmezni a kiírt árat
Az meg hogy havi 10.000-20.000Ft-os havidíj mellet menyibe fáj(#194) Tibee86
ZTE is cserélte egyes modelljeit nem szervizelte és 2éves garanciával, de ettől még nem álltak sorba érte
Hát elég csak végignézni kik állnak érte sorba, és ez csak természetesen magyar honra értem , mert USA-ba egy alap telefon a iphone semmi több, mint nálunk a Suzuki
-
bul07
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #183 üzenetére
És ez milyen jól esik azoknak akiknél előjött a hiba, nem cserélik a telefont hanem elkezdik kókányolni
Ha már egy bejegyzés van a garancia jegyen a telefon értéke csökkent vagy 30-40e Ft-ot
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
alkatraz3000 #165 üzenetére
Akar még hinnek is neked ha nem sutne at az Apple egyház és a minden-egyéb-gyűlölet-mert-csakazajó a szavaid között...
Az meg hogy ki mit gondol...
De megjegyeznem nem vitatkozni jöttem, csak van az a pont amikor nem lehet megallni hozzaszolas nelkul. Tegnap delutan ota turtoztettem magam...
-
dilajoska1
őstag
válasz
alkatraz3000 #159 üzenetére
Ha majd lesz akkor nem szóltam!!!
-
dilajoska1
őstag
válasz
alkatraz3000 #155 üzenetére
-
dilajoska1
őstag
válasz
alkatraz3000 #150 üzenetére
Hát az te vagy de ki tudjá hány darab van világszerte de ez nem a témához tartozik!
Touch-ko:
Veled meg fölösleges vitázni mert menthetetlen vagy. De élj ezeknek a tudatában addig jó!!! Úgy se érted miről beszélek de nem is érdekel
!!!
-
dilajoska1
őstag
válasz
alkatraz3000 #147 üzenetére
És gondolod csak ennyi elhajlott telefon van? Abba nem gondoltál bele hogy ezt tudva sokan már úgy vigyáznak rá mint a hímestojásra!!!
Mindegy én nem megyek bele a vitákba mert igzán nem is érdekel!!!
-
Touch-ko
őstag
válasz
alkatraz3000 #121 üzenetére
Koszi. Az a gond, hogy akik ide jarnak hitet teriteni, meg gyozkodni minket azok nagy resze nem igy latja..
A MM-os peldaddal szinten egyet ertek. Halvany gozuk sincs mirol beszelnek, mert egyszeruen nincs tapasztalatuk, csak annyi amit a masik Apple hater ir.. Mindenki, aki Apple user, az fanboy, meg ilyenek..
-
tomboy0013
veterán
válasz
alkatraz3000 #109 üzenetére
Mind a 920-am mind a 930-am vásárlása előtt számtalan tesztet megnéztem, összehasonlításokat, sőt mértem össze napokban is felületesen 5S-el a tudást állóképnél. Volt ahol 1-2 tekintetben jobb volt az 5S, de összesítve nem az 5S volt a meggyőzőbb. Nekem ez a tapasztalatom, nem 1darab cikk elolvasása után vonok le következtetéeket. Te fej-fej mellett élőben megnézted már a különbségeket? Nem vitatkozni akarok csak kérdezem. Nem is védem a 930-at mert az sem tökéletes, de egy 5S-nek a kamerája nem igazán versenyezhet összesítésben egy 930-as kamerájával.
Kali látom neked sem volt sok személyes tapasztalatod 930-al mert akkor nem mondanád, hogy gyenge az aksi. Szerintem meglepően jól bírja a gyűrődést.
-
DaveJr
őstag
válasz
alkatraz3000 #106 üzenetére
Előttük és utánuk? Vicces....
Mi is a helyzet a HTC One-nal és az iPhone 6tal?
És már a 90es években volt "okos" telefon. Nem az Apple találta fel. Csak jókor tudta őket "visszahozni" a piacra. Ez elvitathatatlan tény.
Már egy sima symbian rendszer is képes volt érintést kezelni évekkel korábban.(#108) kali L930 simán megy 2 napig aktív 4G+Wifi+e-mail szinkron mellett. Tudtommal 5s se tud ennél jobb eredményt produkálni....
-
tomboy0013
veterán
válasz
alkatraz3000 #106 üzenetére
Azért a kamerás résznél már nagyon elvitted magad. Lehet, hogy a legoptimálisabb fényviszonyok között szép képet csinál az 5S, de minden más esetben illetve videófelvételnél is erős túlzás amit állítasz, vannak a mezőnyben jobb kamerák, pl. az én 930-am is jobb ilyen téren, nem csak a 1020-as.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest