Hirdetés
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
nem használok okos eszközt .. szerintem totál felesleges. Ha fáradtság elővenni a telót megnézni jött e üzenetem vagy emailem akkor ne használjak okostelót. Egyéni vélemény nyilván... A 2.3 as dolgot azért írtam mert ha az lenne rajta oké hogy valaki húzza a száját de az hogy az eggyel régebbi van a készüléken nem a legfrissebb, azzal nem marad le semmiről az illető. Az meg hogy 2 évig ez droid lesz rajt mert ugyse jön újabb olyan szinten szintén nem hat meg mert a telefon sincs meg 2 évig. De ha meg is lenne 2 év utána akármilyen baja lehet.
Nem is olyan rég elvoltam egy nokia n8-al. fél évet meg is bántam hogy eladtam.. pedig azon a simbyan belle tényleg nem mai csirke. Lehet én nem használom ki androidot mert nem telepítek 200 appot naponta amik sirhatnának a verziószám miatt. (bele se mászok a rendszerbe, annyira nem érdekel, gyári frissitések ha van leszedem ha nincs nem szedem, nem mokolgatok nem nyitogatok bootloadert és nem teszek fel fözött romokat)
Értem hogy kell az újabb verziójú droid de ha elém teszel 2 telot az egyiken kitkat van a másikon lollipop de egyébként ugyan az a 2 telefon nekem mindegy lenne melyiket venném.. -
Kampó
senior tag
egy évvel korábbi szinten XDXD Ezt úgy irtad mintha android 2.3 vagy 3.0 lenne rajtuk XDXD mindig jókat mulatok az ilyen verziószámra nyáladzó embereken ne haragudj.
Jelenlegi telomon lollipop van de ha csak kitkat lenne is telibe ...ám
Pedig már a habcukor vagy mályvacukor is kijött de valahogy nem tudom és nem is értem minek 4 havonta egy új droidot kiadni azon felül hogy az eggyel régebbi verziót már fikázhassák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A cég újdonsága az alsó kategóriát szeretné meghódítani, az 5 hüvelykes HD kijelző még igen ígéretes, van előlapi vaku, az ár pedig megítélés kérdése, de soknak semmiképpen sem mondható.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Legjobb vétel!! Új állapotú csak kibontott 1 órát használt Iphone 14 kék kártyafüggetlen 128GB.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest