- Poco X6 Pro - ötös alá
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
nem használok okos eszközt .. szerintem totál felesleges. Ha fáradtság elővenni a telót megnézni jött e üzenetem vagy emailem akkor ne használjak okostelót. Egyéni vélemény nyilván... A 2.3 as dolgot azért írtam mert ha az lenne rajta oké hogy valaki húzza a száját de az hogy az eggyel régebbi van a készüléken nem a legfrissebb, azzal nem marad le semmiről az illető. Az meg hogy 2 évig ez droid lesz rajt mert ugyse jön újabb olyan szinten szintén nem hat meg mert a telefon sincs meg 2 évig. De ha meg is lenne 2 év utána akármilyen baja lehet.
Nem is olyan rég elvoltam egy nokia n8-al. fél évet meg is bántam hogy eladtam.. pedig azon a simbyan belle tényleg nem mai csirke. Lehet én nem használom ki androidot mert nem telepítek 200 appot naponta amik sirhatnának a verziószám miatt. (bele se mászok a rendszerbe, annyira nem érdekel, gyári frissitések ha van leszedem ha nincs nem szedem, nem mokolgatok nem nyitogatok bootloadert és nem teszek fel fözött romokat)
Értem hogy kell az újabb verziójú droid de ha elém teszel 2 telot az egyiken kitkat van a másikon lollipop de egyébként ugyan az a 2 telefon nekem mindegy lenne melyiket venném..[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Kampó
senior tag
-
Kampó
senior tag
egy évvel korábbi szinten XDXD Ezt úgy irtad mintha android 2.3 vagy 3.0 lenne rajtuk XDXD mindig jókat mulatok az ilyen verziószámra nyáladzó embereken ne haragudj. Jelenlegi telomon lollipop van de ha csak kitkat lenne is telibe ...ám Pedig már a habcukor vagy mályvacukor is kijött de valahogy nem tudom és nem is értem minek 4 havonta egy új droidot kiadni azon felül hogy az eggyel régebbi verziót már fikázhassák
AMD volt AMD van AMD lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (296)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest