- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakoss
tag
Sziasztok,
A mai napon vásároltunk egy ilyen típusú telefont. A tapasztalatokat majd megosztom.
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki esetleg akinek van ilyen az miylen Tok-ot vásárolt hozzá, honnan és milyet érdemes rendelni, eddig csak olyannal találkoztam ami ragasztani kell.
Előre is köszi. -
laca7909af
tag
valaki vett már ilyen mobilt itt a fórumon ?
-
csongi
veterán
A szamat nem huztam, mert csak 5.*.* van rajta. Ha 6.xx lenne akkor is teny az allitasom. Nem fognak hozza frissitest kiadni. A kozep also szint pedig csak annyi tesz, sajnos ez az SOC mar igy is low. Hetkoznapi hasznalatra elegendo, es egy rendesen megcsinalt rommal meg 2 evet elmegy. Volt mar prestigio telefonod? Szerintem nem. Az hogy te nem hasznalod ki a droidot az a te dolgod. . Ebben az esetben megertem, de ne frissitsd akkor sem ha jon frissites. Minek ugysem hasznalod ki. Mikor frissitesz magadon is mosolyogsz?
Az okos eszkozoket egyenlore en sem hasznalom, de ha eleg sokat vezetsz, ugralsz ki be az autobol, bizony egy karperec biztonsagossa teheti a vezetest. Persze ez is habitus kerdese. Utalok szoszmotolni, tartoba be, tartobol ki, kocsiba be-ki. . Teli idoszak meg rosszabb, kabat telefon alatta, stb soroljam?
Nekem sem a legfrisebb a rendszerem, es nem is kell. Az aktualis legfrisebb rendszer elotti kiadasok az okos megoldasok, azok mar kinottek a nyugjeiket, az ujak meg mindig bugosak. Ez egy optimalis allapot. Lehet elni 4.0 val is. De bizony egyre tobb kompromisszummal. Ezt generaljak es nem nyalcsorgatva rohanok utanna
Mint irtam teszteltem a gyarto cuccat, akkor ajanlott plecsnit megadtam neki, ma mar a tetszik sincs meg. Eleg sokat kuzdottem vele mire rootoltam es gyomlalas utan hasznalhato lett normalisan. Felesleges sallangokkal teli, nem a legjobb appokkal telepitett rendszer, mindamellett ingyenes apokkal van tele, amiket torolni sem lehet. Akkora hu ha vedelemmel mintha egy A brand fejlesztett rendszere lenne. Nah ebben sincs semmi elorelepes.Sajnalom, szurkoltam nekik es a Grace utan ugy gondoltam nah a kovetkezo keszulekem vagy az lesz, vagy a ceg valamelyik ujabb cucca. De ez eselytelen lett. Megalltak es jelenleg a kozep szintet sem erik el. A kutyli, nagyobb ambiciot mutat. Peace.[ Szerkesztve ]
-
Kampó
senior tag
nem használok okos eszközt .. szerintem totál felesleges. Ha fáradtság elővenni a telót megnézni jött e üzenetem vagy emailem akkor ne használjak okostelót. Egyéni vélemény nyilván... A 2.3 as dolgot azért írtam mert ha az lenne rajta oké hogy valaki húzza a száját de az hogy az eggyel régebbi van a készüléken nem a legfrissebb, azzal nem marad le semmiről az illető. Az meg hogy 2 évig ez droid lesz rajt mert ugyse jön újabb olyan szinten szintén nem hat meg mert a telefon sincs meg 2 évig. De ha meg is lenne 2 év utána akármilyen baja lehet.
Nem is olyan rég elvoltam egy nokia n8-al. fél évet meg is bántam hogy eladtam.. pedig azon a simbyan belle tényleg nem mai csirke. Lehet én nem használom ki androidot mert nem telepítek 200 appot naponta amik sirhatnának a verziószám miatt. (bele se mászok a rendszerbe, annyira nem érdekel, gyári frissitések ha van leszedem ha nincs nem szedem, nem mokolgatok nem nyitogatok bootloadert és nem teszek fel fözött romokat)
Értem hogy kell az újabb verziójú droid de ha elém teszel 2 telot az egyiken kitkat van a másikon lollipop de egyébként ugyan az a 2 telefon nekem mindegy lenne melyiket venném..[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Laca7601
tag
Miért gyárt bárki is az alsó kategóriába szánt készüléket? Meg kell venni a két éves csúcsot és kész is vagyunk... 😁
-
blueMerle
veterán
Minőségi fénykép és videófelvételi lehetőségek, folyamatos és állandó support, elképesztően izgalmas és formabontó dizájn....várjunk csak ez nem az a topic
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
OT-990 és Idol 2 mini S..
Leírtam.. Ennyi.. Nem megyek bele értelmetlen vitákba.. Esetleg még, ha nagyon megkérsz leírom mi volt velük a baj, de készítek két napi hideg élelmet, mert sokáig fog tartani..
Bár, ha ellátogatsz az Idol 2 mini S topikba akkor kikukázhatod az összes problémám vele kapcsolatba meg a többi használójának a problémáját, mert az a topik kb csak azzal van tele, hogy ez nem működik meg az nem jó..
OT-990 meg olyan rég volt már, hogy nagyon nem is emlékszem csak arra, hogy 2 hét után fejszével vágtam ketté, mert annyit ért.. -
Paul119
addikt
Meh..el lehetne már temetni ez a mali400 szeriát
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
hemaka
nagyúr
A kamerája a legkívánatosabb... xD
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
DS39
nagyúr
-
harry3
őstag
Művészi lett a WC papíros, betétes, tamponos csendélet.
-
csongi
veterán
Hol olvastál 2,3 vagy verzióra utalást, meg verziós nyáladzást?
A cég van az egy évvel korábbi szinten. Készülékek sehol, amit kiadnak most már közép alsó részben vannak jelen csak. A Grace volt a zászlós hajó, de az is mára lecsúszott tovább lépés semmi. 4,4 nél megállt, pedig bőven lehetett volna 5-is mert másik, utód nem jött.
"Jelenlegi telomon lollipop van de ha csak kitkat lenne is telibe ...ám"
4.2.x 2012. november 13. látott napvilágot. Vegyél hozzá egy Okos eszközt, és ha nem támogatja akkor is telibe ..hatod.
Tőlem mosolyoghatsz, nem én diktálom a tempót és gerjesztek igényt rá. Ez a telefon Ezzel a rendszerrel lesz 2 év múlva is.
Én meg azokon mosolygok akik előadják a kit érdekel milyen rendszere van, miközben a második legfrissebb verziót használja. Tegyél fel egy 4,0-át és akkor mosolyogj -
Csapoati
nagyúr
Évente van új droid, sebaj. És igenis rengeteget számít 1 évnyi lemaradás. Ha már most elavult valami, mi lesz 1-2 év múlva?
A kijelző tényleg elég jó ebben a cuccban, de ennyi a pozitívum.[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
törölt tag
Az a kamera valami röhejes.
-
Kampó
senior tag
-
Kampó
senior tag
egy évvel korábbi szinten XDXD Ezt úgy irtad mintha android 2.3 vagy 3.0 lenne rajtuk XDXD mindig jókat mulatok az ilyen verziószámra nyáladzó embereken ne haragudj. Jelenlegi telomon lollipop van de ha csak kitkat lenne is telibe ...ám Pedig már a habcukor vagy mályvacukor is kijött de valahogy nem tudom és nem is értem minek 4 havonta egy új droidot kiadni azon felül hogy az eggyel régebbi verziót már fikázhassák
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Exian
addikt
Mondjuk egy ilyen kategóriájú készüléket nem a fotótudománya miatt vennék, ez egyértelmű (arra van D-SRL gépem), de mik ezek a képek? Kicsinyítve még oké... de teljes méretben nálam szálkásak az élek, csíkok mindenhol. Nálam van csak gond, vagy tényleg ilyen lépcsőzetesek az élek?
Nagyon meglepő, hogy 1280x1024-es monitoron a teljes képet megtekintve semmi nyoma ennek a deformáltságnak... csak teljes felbontásra nagyítva jön elő a "csoda".
-
Dominó85
addikt
Felesleges volt egyáltalán cikket írni erről a FOS-ról. Remélem ezt a Prestigio is olvassa és végre eltakarodnak a mobil piacról. Utolsó kínai gyártók szintjén vannak. Xar kijelző, gáz hardver, minősíthetetlen és ráhazudott értékű, interpolált 1 centes kamera/képek. Ha adnak 40 ezer forintot SE vennék ilyen kritikán aluli telefont. Örüljenek, hogy nem pereli be őket valaki ezekért a silány termékekért, mint anno a veszélyes kínai játékokért az eladókat a Józsefvároson... Börtönbe a mobilipart gyalázókkal!
* Péter - 06302461862 *
-
Hallosz
senior tag
Addig jutottam hogy 5" le sem nyitottam a tesztet. . . .
Ahogy olvasom amit írtatok, jobban is jártam így. -
helixP
nagyúr
Azért én látok valamiféle fejlődést a "szitázott kínai" fronton is: pl. a kijelzők már egész normálisak szinte mindegyik ilyenben, és a formaterv is legrosszabb esetben is átlagosnak nevezhető.
Túl pozitívan látom a dolgokat?[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
azokat szerencsére már jóideje nem láttam, valszeg nem igazan ette meg szerencsére a piac, az egyébként sokadik valamikori jóhírű felvásárolt nevet..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
válasz hagymas7up #25 üzenetére
megfejelném a listát még a Beex-szel és a Navonnal
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
hagymas7up
tag
Na igen! A MyAudio-t Én is kitiltanám. A minősége egyenlő a nullával vagy annál is rosszabb. A szervíz szolgálatuk pedig kritikán aluli. Én egyszer már ott tartottam, h felmegyek a képviseletükhöz és beleverem mindenkinek a fejét az asztalba, illetve a képviselet vezető srácét a budiba.
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
ghiottone
nagyúr
Nem lehet, hogy szoftveresen interpolált ez a kamera is? Hardveresen 8Mpx lenne, de ad neki egy kis kraftot a a kamera szoft, mint oly sok régebbi kínai vacaknál?
szerk.: hopsz a hivatalos oldal is 8-at ír.
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
DooMbo
tag
Elírás a kamerával kapcsolatban: "A hátlapra egy 13 megapixeles, autofókuszos, ledes villanóval megtámogatott kamera került". Csak 8 megapixeles a kamera.
-
Fred23
nagyúr
Remélem, egyszer eljön az az idő is, amikor az ilyen olcsó kínai telók között akad majd egy jobban sikerült, IP-védettséget adó példány is. ( Ha lehet, 4,5"-on. )
Ez a Muze nem fogott meg, de tény, hogy olcsó.
-
Fejvadi
nagyúr
Ezeknél felejtős a frissítés.
-
j-cool
tag
Kollégám is most szív ugyanilyen márkájú telefonjával.
Először lemerült az akku villámgyorsan 70%-ról 5-re, majd töltés romlott el, 10%-ról 30%-ra 4 óra alatt töltött fel. Visszavitte garanciába (vagyis jött érte díjmentesen futár) majd 3 hét múlva visszakapott egy másik(!) telefont tulajdonképpen, mert az övében 1GB RAM volt, amit visszakapott pedig 768MB lett (!).
Aztán fagyogatott, visszavitte és most várja hogy visszajöjjön, de már megbánta hogy megvette.
Én nem engedném az országba a Prestigio és Myaudio márkát forgalmazni
Inkább a Huaweire ráfizetnék ha ilyen telefon vásárlásán gondolkodnék.
Hatékony, online, gyors autós szerviz program, ami ráadásul ügyfeleket hoz? ---> http://szerviz7.hu ugyanez elérhető általános célú (minden szerviznek megfelelő) átalakítható verzióban is, érdeklődni privátban.
-
gerii
addikt
Ezt a márkát szerintem senkinek nem kell ajánlani, csak rosszat lehet hallani róla.
-
janeszgol
félisten
Felettem lévőhöz hozzáírnám a Vodafone Smart Mini 4-et, Huawei Y530-at (brutálisan jó a beszédhangszóró), Lumia 520. Alsókategóriából kérdeztél, ezekkel volt jó tapasztalatom.
Vagy nagyon régről LG Optimus Net P690. Annyira hangos, hogy már fájdalmas (maxon icipicit torzít, tehát az egyik legjobb beszédhangszórója ennek volt). -
Den Hadnagy
senior tag
Igen, pl Lg Leon, vagy régebbről Sony E1. Az Leon hölgyismerősömé, a Sony faterom melóstelefonja. Mindkettő az én javaslatomra lett véve anno gombokért. Nem panaszkodnak a hangminőségre, sőt a múltkor 4g-t használva gsm minőségben vibereztem a Leonnal (nekem G2-m van btw), külföldről.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
janeszgol
félisten
Nincsa gond a telefonnal, max a kamera az, ami javításra szorul. Ha nem nagyítunk bele, élvezhetőek a fotók. Viszont belenagyításnál szétesik csíkokra. Tipikusan a szar szoftvernek köszönhető ez. Vagy nem igazi 13 megapixeles, hanem csak 5(! direkt nem 8-cat írtam) és felskálázza.
Aki 31 ezerért akar telefont, annak talán ajánlható.Alternatíva alig akad, de ha lazítunk a feltételeken, akkor igen: LG Leon (kisebb kijelző), Vodafone Smart Prime (függő), MS Lumia 535 (szerencse, hogy ne első szériás legyen + nem droid), Samsung Galaxy S3 (használt), Sony M2 (használt és függő + lehelletnyivel kisebb kijelző).
-
MK VII
veterán
Mikor felejtik már el azt az űberbrutál Mali-400MP2-öt??
Alsó kategóriába is szégyen már...A kameráról meg nem is beszélve.. Jézus kutya f@sza..
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
most hogy elértek hozzánk a sajátmárkás jobbfajta kínaiak is (xiaomi,meizu,dogee) lassan semmi létjogosultsága nem lesz ezeknek a vacak szitázott dzsunka kínai cuccoknak.... prestigiot soha senkinek...
-
csongi
veterán
Teszteltem már a "gyártó" korábbi készülékét, sajnos megragadtak az egy évvel korábbi szinten. Akiben van mersz rendszert cserélgetni annak nem ajánlott, agyon van védve romok alig jönnek ki, és a gyártó sem foglalkozik a frissítéssel. Az adott verzióhoz adnak ki javítást egyszer vagy kétszer talán, de itt a vége sajnos. Többet reméltem anno a cégtől, de nem halad előre csak stagnál. Az előre telepített apokkal nem lehet mit tenni, vannak de nem szükségesek, és vannak jobbak a Play-en.
Ez van,én nem adnék rá semmilyen plecsnit 2015-ben.[ Szerkesztve ]
-
fene_vad
senior tag
ezek a dőlt betűs kiemelések véletlenül kerülnek bele újabban a tesztekbe?
Vagy tényleg kiemelések akarnak lenni? Mert akkor nagyon rosszul használjátok és nagyon zavaró.
Mint ebben a hozzászólásban. -
ghiottone
nagyúr
MT6582 - eddig olvastam, na haladjunk tovább, nincs itt semmi látnivaló
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Wesder
félisten
Ezerszer inkàbb az Doogee 5X Pro
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
vitya2
csendes tag
Egyértelmű, hogy még a gyengébb digizális fényképezőket sem tudja kiváltani a telefon, de egész használható alkotások születtek, a maguk hibáival együtt.
*digitális[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Nyeletelen bicska penge nélkül, avagy abszolút nagy semmi... Vannak a márkának jobb ajánlatai. Az a felskálázott videó ma már nagyon ciki, az előlapi vaku egyszerűen nem az Ő szintje.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
csakzolcs
tag
Mi az a kamera.... 8-10 évvel ezelőtti Nokia csinált ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest