Hirdetés
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Teszteltem már a "gyártó" korábbi készülékét, sajnos megragadtak az egy évvel korábbi szinten. Akiben van mersz rendszert cserélgetni annak nem ajánlott, agyon van védve romok alig jönnek ki, és a gyártó sem foglalkozik a frissítéssel. Az adott verzióhoz adnak ki javítást egyszer vagy kétszer talán, de itt a vége sajnos. Többet reméltem anno a cégtől, de nem halad előre csak stagnál. Az előre telepített apokkal nem lehet mit tenni, vannak de nem szükségesek, és vannak jobbak a Play-en.
Ez van,én nem adnék rá semmilyen plecsnit 2015-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cég újdonsága az alsó kategóriát szeretné meghódítani, az 5 hüvelykes HD kijelző még igen ígéretes, van előlapi vaku, az ár pedig megítélés kérdése, de soknak semmiképpen sem mondható.
- OnePlus 10 Pro 12/256 szépséghibás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest