- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android szakmai topik
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Azóta már mindent tudok a rokoni viszonyokról. Leszögezem, az első perctől nem tartottam őket rokonaimnak.
Ha valaki építkezett, vagy valami húzós munkája volt, akkor szólt a többieknek. Nem kért, hanem szólt. A többiek pedig ugrottak a parancsszóra.
Végtére is jó dolog, ha sok ingyen munkáskéz dolgozik az új házon, csak éppen a tulajdonosnak élete végéig ugrania kell, ha valamelyik rokon füttyent, hogy köll mán a vitézség.Bár nem tartozik szorosan ide, de elmondom.
Se levél, se semmi értesítés, váratlanul beállít valakihez egy rokoni család. Nem ám egy órára, egy éjszakára, hanem addig maradnak, ameddig jól esik. A háziak körülugrálják, etetik, itatják őket. Ha a vendég gyerekek szétbarmolják a házat, tehetik, senki nem szól rájuk.
Miután elmentek, megy a sápítozás, káromkodás, károk felmérése, kijavítása, eltört tányérok, stb. pótlása.Szerintem ez úgy neveletlenség, baromság, ahogy van. Miután ezt a véleményemet egyszer elmondtam a "kereszt"-nek, még én voltam a büdös bunkó pesti, akinek a felesége rosszul választott, mert nem vagyok méltó a családhoz.
Tudnék mesélni még, de nem dúlom szét a topikot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest