- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem mondjuk a 9982 -es nagyon tetszik, bitang kinézetű telefon lett. Pedig nekem a BB -k pont a gombok miatt szimpatikusak. 9983 -as viszont nem, ott persze érthető, hogy kicsit nosztalgiázni akartak, azt a formát modernizálták, ami szerintem jól el lett találva. 9982 -ről simán el tudom képzelni, hogy népszerű.
9981 szintén a tetszik kategóriába tartozik, nekem az kicsit ötvözi a Passport és a Classic stílusát. Persze, nyilván korábbi modell, de nálam ő is nagyon tetszetős darab.
-
(An)Dante
őstag
Fusson neki mégegyszer... Egyedül az ősrégi processzort emeltem ki, a többi paraméterénél pedig írtam, hogy naprakész. Engem valahogy pont nem érdekel az elrugaszkodott hardver. Most egy egyszerű Lumia 520-at használok, amin remekül elvan a Win 8.1. De egy közel hússzor annyiba kerülő telefonban legyen már fejlett gyártási technológiával készülő processzor, amely kevesebbet fogyaszt és jobban skálázható.
A Vertuk zöme nemesfémből és drágakövekből készült. Azokat ékszernek vették telefon funkcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- PlayStation 3
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest