- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
#86973952 #68 üzenetére
Közben most nézem, hogy az első dátumát elnéztem. Viszont azért szerintem itt is érdemes lenne fejlődni.
Passport esetében senki nem panaszkodott, hogy minek lett ennyire erős a hardver, amikor elég erre a célra kevesebb is. Pedig az sem tegnap került a tervezőasztalra. Mert ez tényleg nem feledhető, hogy náluk kevesebb is elég.
Én csak azt látom, hogy a többi terméke fejlődik, ez meg nem igazán. Az ár ebből a szempontból indiferens, de ezt írtam is.
Igazából számomra nem lényeges a kérdés, mert sosem voltam BB ellenség, tehát nem a hibát keresem. Dizájnt is változtattak 1 év alatt, ez is elfért volna. Vagy azt akarjátok mondani, hogy ez már akkor is létezett, amikor az előzőt még ki sem adták? Mert azt nehezen hiszem.
Egyébként szép telefon, ezt meg kell hagyni. DE én nem tartom túl jónak, ha ebben egy luxus telefon ki is merül, meg az anyaghasználatban.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #29 üzenetére
Mivel a hardver és a körítés két külön cég produktuma, a design nem tegnap lett kezdve, s a PD-s holmik mindig igen jól össze vannak rakva- a tűrések, toleranciák nagyon jók- a minőséget pedig ki kell érlelni, így nem várható el, hogy olyan gyakorisággal jöjjön, mint az utóbbiak. S így a projekt kezdetekor elérhető SOC választható, nem lehet hetente újat bepakolni.
Az ára pedig minden PD terméknek magas.#60 ak76: nem csak számok egymásra hányásából áll egy termék kifejlesztése- még ha sokan azt is hiszik.
-
eventus
veterán
válasz
#86973952 #37 üzenetére
"Ha utazunk, átállítják az óránkat, szűrik a leveleket, bármikor kérhetünk telefonos segítséget, egyedi cikkeket küldenek a minket érdeklő témákban, menedzselik az életünket, asztalt foglalnak az étteremben, szobát a szállodában, helyet az Operában" - Ezekről nem mondok semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Ingatlanos topic!
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest