- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DIGI Mobil
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Gear S3 - második kör
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubi2
senior tag
Egy kis Samsung, egy kis Apple
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
Arcképgyáros
-
juhasz22
aktív tag
240 fps és slowmotion na ez király
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
snorbi82
senior tag
Azt lehet tudni, hogy miért nem hozzák hivatalossan EU-ba a Mate 9 Pro-t? Nagyon azt venném meg.
tudom, kintről vegyem meg. De az én hülyeségem, hogy nem rendelek onnan.[ Szerkesztve ]
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Obyboy
addikt
"Viszont a garancia (ami a Porsche Design kapcsán itthon 3 év), a szoftverfrissítés," Ez azt jelenti, hogy 3 évig fejlesztik is rá az aktuális android verziót vagy megkapja majd még az android 8.x-et (jobb esetben a 9.x-et is) és utána már 1500 dolláros kifutott terméknek minősül?
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Mercel
senior tag
Hajaj egy Porsche Design P'9982 -es BlackBerry még mindig meg tudja melengetni a szívem..
Azért kifizettem volna a brutális felárat (ha tudom) mert mégiscsak egy full extrás BlackBerry - ezért a cucczért viszont akkor sem ha nem számítana a pénz.
Nincs bajom a Huawei-el, (azon kívül, hogy kínai) de egyszerűen nem Porsche Design kategória.Marcel
-
atike
nagyúr
Ezt nem hiányolom, a sima Mate 9-et sem tudom megvenni.
De hogy miért jó, hogy ez sem jön, az LG V20 sem jön... Nem túl biztató tendencia...
-
Shyciii
veterán
Az első oldalon levő második képen az a fa telefontartó hol kapható, vagy nagyon hasonló? Találkozott már valaki ilyennel?
-
Richie86
senior tag
Na ez nem az átlag magyar vásárló pénztárcájának való
-
őstag
Szerintem februárban veszem a Mate9-est T-nél
-
rdt89
addikt
Ennyi pénzért már 2 hangszóró beférhetett volna a telefonba simán. Sajnos amilyen telefonokkal került ezzel az árazással egy kategóriába, azok bőven rálicitálnak. Szerintem egy LG V20 jobb választás, igaz akkumulátorban gyengébb, de minden más téren tartja a lépést, sőt van amiben jobb is (S820). A Mate 9-ről nem éri meg váltani erre az 100%.
-
NandorHUN
addikt
Konkrétan mi az ára itthon ?ok megvan.[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
hemaka
nagyúr
válasz ->Raizen<- #3 üzenetére
Adjal mar nekem egy japo telot, ami mukodik is idehaza
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
törölt tag
Érdekes telefon, szép is, de sosem értettem, hogy az ilyen termékekért ennyi pénzt értelme lenne adni. Kínában biztosan jól fog menni, ott szeretik a minél drágább termékeket, mert azzal látványosan el tudja magát határolni a plebsztől az újgazdag városi ficsúr.
Érdekes amúgy látni, hogy itthon többnyire pozitívan tekintenek az emberek az EMUI-ra, közben meg angol és amerikai szaksajtóban általában negatívumként jön fel.
-
Arcképgyáros
-
MMiklos86
csendes tag
Kíváncsi lennék hogy állná az összehasonlítást teljesítmény szempontból a negyedannyiba kerülő Oneplus 3T-vel. Annak ráadásul nem qHD a kijelzője. Persze nagyon jól látta meg a cikkíró is: aki ilyen telefont vesz, magasról leszarja a teljesítményt csak villoghasson a logóval. Jó nagy kereslet lesz rá Kínában, Oroszországban, stb.
-
merkucyo
aktív tag
Ha a mindennapi embernek azt mondják, hogy ez vagy az kínai akkor biztos nem a minőségre, megbízhatóságra, prémiumságra fog asszociálni... sőt...
Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #43 üzenetére
Nem a témázhatóság a gond vele. Vagyis sok dolgot nem lehet témával megoldani, például a beépített appok törlését, vagy letiltását. A gyári fájlkezelőjük azonnal kilép, ha nem adsz neki internet jogosultságot? Nem lehet jóformán egyik sem tiltani, főleg nem az olyanokat, amik a rendszer alapvető működését befolyásolják, mint a Telefonkezelő.
Ha stock Androidot szeretnél, akkor ezek kellemetlenséget okozhatnak, mert belenyúlnak a memóriakezelésbe, a hardverelemek kezelésébe és egyebekbe, amitől a (stock rendszernél) megszokottól eltérően fog menni a telefon, és semmit nem lehet ellene tenni. -
kriver
tag
Olyan erősen az életben nem nyomorgatja senki a mobilját, ahogy a tesztben nekimegy a csávó. Ahogy szerintem öngyújtóval, meg kvarchomokkal sem sűrűn találkozik egy átlag mobil. Tény, hogy a vékony kerámia hátlap alatt kispórolták a merevítést. De kb. féltucat másik márka is hasonlóan "könnyen" hajtogatható össze.
Hogy a témához is szóljak:
Azért hozták felénk is, mert nem tudtak annyit elpasszolni belőle, amennyit előre legyártattak. Ez még mindig egy Huawei, nem iPhone. Bármilyen másik márka is belebukna ilyen durva árazással. Frankó a teló, de nem ér ennyit. Nézzük meg fél év múlva árban. Illetve kíváncsi leszek, hogy kihozzák e az utódját.
Majd akkor esik nagyot, ha megjelenik az S8, vagy G6.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE Iphone SE 3 (2022) 128gb KÉK akku 83%
- APPLE Iphone SE 2 (2020) 64gb SZÜRKE akku 81%,84%,85%
- APPLE Iphone 12 64gb FEKETE akku: 86%
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest