- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ity
csendes tag
Note hetesem mindig tökéletesen kapcsolódott az autóm kihangosítójához, a note 5-ös néha nem, de a porsche design sűrűn elfelejt kapcsolódni! Elég idegesítő! A hozzá nem értő ügyfélszolgálatosokról már nem is beszélve! A huawei honlapja 15 éves lemaradásban van
-
melodie
tag
válasz
takacsbotond #138 üzenetére
169 gramm, Villámgyors, minőségi,hitech,a softveres támogatás hossza és folyamatossága lehet aggasztó!
Android biztonsági szint: 2016.12.01. -
takacsbotond
őstag
Ha van olyan elvetemült az országban aki megvette, és idetévedne a fórumra megtenné, hogy lemérí a telefon súlyát?
Szerintem a tesztben szereplő adat hibás, ugyanis ma voltam a médiában, és sokkal könnyebbnek tűnt az LG G4-emnél.
Egyébként nagyon szimpatikus készülék, fele ennyiért venném! -
Valakinek van már itt ilyen telefonja? Ha igen, milyen a készülék? Mik a tapasztalatok vele?
-
kristof83
aktív tag
Lehet már tudni hogy mikortól és hol kapható nálunk? Mert a cikk is csak utalgat rá hogy hivatalos forgalomba kerül, de még sehol nem sikerült itthon találnom.
-
eclipse19
senior tag
válasz
RaveForce #126 üzenetére
Köszi a tippet,
a videó fölött valahogy tényleg átsiklottam.
Egyszerűbb egy képet "kiszúrni" egy teszt cikkben, mint egy videót elkezdeni nézni és megvárni a megfelelő pillanatot.Ezzel együtt, amit a képekről írtam azt fenntartom.
Sajnos úgy tűnik, hogy az évek során egyfajta védjegye lett az MA-s teszteknek az egymás mellé helyezett mobilok minden gyakorlati szempontból értékelhetetlen beállítása.
Fotópályázatokon kellene az ilyen képekkel indulniuk, ahol a beállítást és az "esztétikát" minden gyakorlati/teszt szempont elé helyezik.
Ha jobban belegondolunk komoly átgondolást igényel olyan kompozíciók kitalálása, amelyek ennyire alkalmatlanok bárminemű összehasonlításra. -
Sinisi
senior tag
Hát igen, ez nagyon almásra sikerült.
-
Ez még viccnek is rossz ezzel az árazással.Hatalmas nagy vérfannak és piszkosul gazdagnak kell lennie egyszerre annak aki képes kiadni ennyi pénzt ezért a telefonért.
-
*Mukeey*
addikt
A Porsche dizájnról valamièrt nekem a gagyiság jut mindig eszembe,olyan nálam,mint ruhamárkában a Versace.Tudom,hogy nagy márka meg dizájn kutyafüle,de mègis ízlèstelennek tartom.
Ettől függetlenül a teló jól nèz ki,csak a PD miben nyilvánul meg?Hogy ilyen fekete színű? -
szetib
tag
Ezen a képen meglepődtem. Itt a notification centert látjuk lehúzva?
Tiszta iOS 10!
[link] -
eclipse19
senior tag
válasz
eclipse19 #108 üzenetére
De most komolyan, kedves Bog!
Nem lehetett volna az összehasonlítás szempontjából értelmezhető beállításban egymás mellé tenni a két telefont?
Úgy, hogy a lényeges külső tulajdonságaik (szélesség, hosszúság, vastagság, előlap/hátlap kinézete) közül legalább az egyik (horribile dictu, több is) érdemben összehasonlítható legyen?
Hogy ne csak a kiválasztott tesztelő számára legyenek ezek láthatóak, hanem esetleg a képek jóvoltából az olvasók is érzékelhessenek valamit abból, ami egyébként szemmel látható?Hm?
Értelmetlenül művészieskedő beállítások helyett, gyakorlati szempontból is hasznos képek kellenek.Például így, így, így, akár így vagy esetleg így.
Nem olyan bonyolult ez.
-
Sebhelyes
senior tag
Kínai Porsche fél milláért? Rohanok...
-
Nem maradtál le sok mindenről.
Arról volt "vita", hogy a kínaiak tudnak-e minőségi termékeket gyártani.
Volt pro-kontra, végül arra jutottunk, hogy az Asus nem igazán kínai.Más: egy ilyen telót hol lehet venni?
Neten? Vagy van PD szaküzlet?
Csak mert gondolom nincs a MM polcain ilyen készülék... -
a képek "a Mate 9 szintjét hozzák természetesen, ami a piac egyik legjobbja."
hogy mi?! botrányosan gyenge a képek minősége, nehogymá' ez legyen a piac egyik legjobbja. -
Cyberpunk
félisten
Így van. Egy-két extra, s Porsche Design, hát... Persze lehet valakinek ennyi is elég.
-
Cyberpunk
félisten
Nem nagy szám kinézetre.
-
dz1989
senior tag
Mit mai Okostelefon semmi gond (2-3 apróságot leszámitva)
De Porsche Design??? (Nem trolkodni aksrok csak egy meglátás)
Először is ha ránézek egy Porsche-ra ott van egy hűha érzés. Egy olyan ami azt mondja hogy aszta!!! Ilyen hatást kéne leltenie ennek is. Ellenben ez csak egy nagy kijelző.... -
NandorHUN
addikt
Nekem is Huawei telefonom van, de csak mert ár-érték arányban nagyon jók. Ennek a telefonnak pont ezért nem is nagyon van létjogosultsága, mondjuk elég jól néz ki, de dúrván túl van árazva.
-
Balzak83
senior tag
Nagyon szép telefon, de ezzel is az a baj, mint az üveg telefonokkal, hogy ha elejteném, akkor annyi a porsche designak. Tokot húzni rá meg mi értelme? Szóval ezzel is csak a szívás lenne...
-
eclipse19
senior tag
" annak ellenére, hogy a Porsche Design láthatóan lényegesen kisebb a Mate 9-nél, mégis bele bírtak gyömöszölni egy 4000 mAh-s, Li-Pol akkumulátort"
Milyen kár, hogy az összehasonlító képek gondosan úgy vannak komponálva, hogy a méret különbségek még véletlenül se legyenek láthatóak.
Pedig tök jó lett volna értelmesen lefényképezni őket, mert rajtatok kívül nem túl sokan látják egy asztalon ezt a két masinát.
De már kezdjük megszokni ...Amúgy köszi a tesztet.
-
Crafter32
őstag
Kína + PD talán azoknak jó választás lehet akiknek nem számít a pénz és Tibet, komcsik stb. sem érdekli. Nah, de a Hüvely lemásolja a saját exkluzív telefonját és piacra dobja 50%áron az már vérciki.
-
Most komolyan vajon hanyan fogjak az Euban ezt megvenni? Van ertlme egy ilyen telefonnak ennyi penzert? Ritka nagy pancsernek kell lenni mar bocsi aki ezert penzt ad, annak ellenere hogy maga a telefon OKE.
Ja bocsi azt nem lattam 2 SIMes akkor tenyleg meger ennyit
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem estem hanyat a formától, Porsche Design ide vagy oda.
Az ára meg brutális, legalább ennyiért lenne jóval különlegesebb mint egy mezei telefon... -
nrg_52
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #61 üzenetére
Ezen besirtam.😂 Szeretem a huvelyt, de ez igy ebben a formaban tulzas...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #93 üzenetére
Nagyon jó, rezzenéstelen arccal folytatja.
Ezt nevezem profizmusnak. -
Magnat
veterán
Itt vmi brutál flame ment és takarított a modi v köhög a fórummoci? Kb minden második hsz hiányzik a sorszámok szerint...
-
batai15
félisten
akárhány emui cikket olvasok, csak a sok marha ömlengést olvasom hogy így témázható etc. Ok ez is fontos, de mint az emui, kifejezetten szarul kezeli a ramot , ez főleg a p9 lite esetén ütött ki rendesen, ami miatt eladtam.
Érdekelne hogy az emui 5 ilyen téren mennyire jó vagy nem?
mert oké hogy itt van 6 giga ram ha a negyedét használja ki a rendszer, és pár app után bezár mindent, akkor meg semmi értelme nincs 3 gigánál többnek emui alatt. -
törölt tag
Kicsi, kevés, gyenge, olcsó + szegény kutya...
-
ForRedGlory
félisten
Kattanjatok mar le Raizenrol. Kivetelesen vegigfutottam a topicot, hatha ertelmes eszmecsere van, erre kozel 100 hozzaszolas off az egesz...
A telefon szep, de az, hogy akad nalam kapasbol kizarja. Mondjuk Mate 9-tol sem estem hanyatt es finoman fogalmaztam.
-
-
fornettisuti
veterán
Túl olcsó 😃
-
dutrás
őstag
Kár az árért. Egyébként remek telefon. A Sima mate is nagyon tetszik.
-
H.Istvan25
senior tag
Szép lett. Drága, de mondjuk egy iPhone-hoz mérten annyira nem is. Porsche rajongók majd megveszik
-
Fejvadi
nagyúr
Akkorát röhögtem, nem akartam hinni a fülemnek a teszt videót nézve.
A 7. perc 16 másodperc körül figyeljetek.
Mit is akart mondani Bog? -
Swinegod
őstag
Az Asus tajvani egyrészt. A Huawei legalja, másrészt. Ez egy divattelefon, mint az iPhone harmadrészt.
De a Mi 5 strapabíróságát nem leszólni, igen törik ha hajlítgatod, de ha van agyad úgyse fogod. És a Mi 5 32/3-as (tesztelt) verziója történetesen 200$-ért már újonnan beszerezhető szóval minden, csak nem prémium, mármint árban. A kerámia ami 300$ pedig bírja rendesen -
slimshady
senior tag
Sokba került a Mate 9-hez kepést átalakítani a hátlap kialakítását es a logót rárakni az elejére.
-
jacis
nagyúr
Ennyiért ez még viccnek is rossz
-
Röviden csak ennyi:mi értelme van ennek a modellnek? Mitől ilyen drága? Ki fogja megvenni?
-
Zolee11
senior tag
Kerestem az ütős formatervet, hogy na ez mutat valamit, de az árán kívül nekem nem ütött semmi semmit.
Komolyan még mindig van ilyenre igény, hogy egy elméleti valamire (feliratra, logóra, névre) százezreket lehet kérni? Pusztulásra vagyunk ítélve, pusztulásra...
Legalább lenne valami igazi elit design, de én nem látok semmi extrát, na ilyet biztos nem veszek, sose. -
-
Wesder
titán
válasz
Dr. 444Hertz #57 üzenetére
Akkor most képzelj el egy Samsung/Apple Porsche Design-t, meg a hozzàjuk tartózó àrcédulàt
-
w333
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #57 üzenetére
-
-
w333
félisten
"Bestbuy" kamera és kijelző fényerő elég gyengus ... mi kerül ezen ennyibe ?
-
macskea
őstag
A bitang kiszerelésen kívül a PD telefonok még a designról szóltak. Ez egy tizenkettő egy tucat külsejű telefon, annyi, hogy fekete. Abszolút igaza van a cikk írójának, egy fillérrel nem ér többet, mint a Mate Pro. Ez csak egy szitázott logó, semmi prémium nincs benne. Pláne egyedi luxus...
-
kriver
tag
Olyan erősen az életben nem nyomorgatja senki a mobilját, ahogy a tesztben nekimegy a csávó. Ahogy szerintem öngyújtóval, meg kvarchomokkal sem sűrűn találkozik egy átlag mobil. Tény, hogy a vékony kerámia hátlap alatt kispórolták a merevítést. De kb. féltucat másik márka is hasonlóan "könnyen" hajtogatható össze.
Hogy a témához is szóljak:
Azért hozták felénk is, mert nem tudtak annyit elpasszolni belőle, amennyit előre legyártattak. Ez még mindig egy Huawei, nem iPhone. Bármilyen másik márka is belebukna ilyen durva árazással. Frankó a teló, de nem ér ennyit. Nézzük meg fél év múlva árban. Illetve kíváncsi leszek, hogy kihozzák e az utódját.
Majd akkor esik nagyot, ha megjelenik az S8, vagy G6. -
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #43 üzenetére
Nem a témázhatóság a gond vele. Vagyis sok dolgot nem lehet témával megoldani, például a beépített appok törlését, vagy letiltását. A gyári fájlkezelőjük azonnal kilép, ha nem adsz neki internet jogosultságot?
Nem lehet jóformán egyik sem tiltani, főleg nem az olyanokat, amik a rendszer alapvető működését befolyásolják, mint a Telefonkezelő.
Ha stock Androidot szeretnél, akkor ezek kellemetlenséget okozhatnak, mert belenyúlnak a memóriakezelésbe, a hardverelemek kezelésébe és egyebekbe, amitől a (stock rendszernél) megszokottól eltérően fog menni a telefon, és semmit nem lehet ellene tenni. -
merkucyo
aktív tag
Ha a mindennapi embernek azt mondják, hogy ez vagy az kínai akkor biztos nem a minőségre, megbízhatóságra, prémiumságra fog asszociálni... sőt...
-
MMiklos86
csendes tag
Kíváncsi lennék hogy állná az összehasonlítást teljesítmény szempontból a negyedannyiba kerülő Oneplus 3T-vel. Annak ráadásul nem qHD a kijelzője. Persze nagyon jól látta meg a cikkíró is: aki ilyen telefont vesz, magasról leszarja a teljesítményt csak villoghasson a logóval. Jó nagy kereslet lesz rá Kínában, Oroszországban, stb.
-
-
törölt tag
Érdekes telefon, szép is, de sosem értettem, hogy az ilyen termékekért ennyi pénzt értelme lenne adni. Kínában biztosan jól fog menni, ott szeretik a minél drágább termékeket, mert azzal látványosan el tudja magát határolni a plebsztől az újgazdag városi ficsúr.
Érdekes amúgy látni, hogy itthon többnyire pozitívan tekintenek az emberek az EMUI-ra, közben meg angol és amerikai szaksajtóban általában negatívumként jön fel.
-
hemaka
nagyúr
válasz
->Raizen<- #3 üzenetére
Adjal mar nekem egy japo telot, ami mukodik is idehaza
-
NandorHUN
addikt
Konkrétan mi az ára itthon ?ok megvan. -
rdt89
addikt
Ennyi pénzért már 2 hangszóró beférhetett volna a telefonba simán. Sajnos amilyen telefonokkal került ezzel az árazással egy kategóriába, azok bőven rálicitálnak. Szerintem egy LG V20 jobb választás, igaz akkumulátorban gyengébb, de minden más téren tartja a lépést, sőt van amiben jobb is (S820). A Mate 9-ről nem éri meg váltani erre az 100%.
-
Szerintem februárban veszem a Mate9-est T-nél
-
Richie86
senior tag
Na ez nem az átlag magyar vásárló pénztárcájának való
-
Shyciii
veterán
Az első oldalon levő második képen az a fa telefontartó hol kapható, vagy nagyon hasonló? Találkozott már valaki ilyennel?
-
atike
nagyúr
Ezt nem hiányolom, a sima Mate 9-et sem tudom megvenni.
De hogy miért jó, hogy ez sem jön, az LG V20 sem jön... Nem túl biztató tendencia...
-
Mercel
senior tag
Hajaj egy Porsche Design P'9982 -es BlackBerry még mindig meg tudja melengetni a szívem..
Azért kifizettem volna a brutális felárat (ha tudom) mert mégiscsak egy full extrás BlackBerry - ezért a cucczért viszont akkor sem ha nem számítana a pénz.
Nincs bajom a Huawei-el, (azon kívül, hogy kínai) de egyszerűen nem Porsche Design kategória. -
Obyboy
addikt
"Viszont a garancia (ami a Porsche Design kapcsán itthon 3 év), a szoftverfrissítés," Ez azt jelenti, hogy 3 évig fejlesztik is rá az aktuális android verziót vagy megkapja majd még az android 8.x-et (jobb esetben a 9.x-et is) és utána már 1500 dolláros kifutott terméknek minősül?
-
snorbi82
senior tag
Azt lehet tudni, hogy miért nem hozzák hivatalossan EU-ba a Mate 9 Pro-t? Nagyon azt venném meg.
tudom, kintről vegyem meg. De az én hülyeségem, hogy nem rendelek onnan. -
juhasz22
aktív tag
240 fps és slowmotion na ez király
-
-
Tubi2
senior tag
Egy kis Samsung, egy kis Apple
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- VR topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest