Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Az a baj, hogy a kísérletezés nem feltétlenül visz a csúcsra, ez most náluk is látszik. A régi telefonoknál is mindig előjön, hogy ott legalább kísérleteztek mindennel, de a nagyrésze ott is hamar érdektelenségbe/életképtelenségbe fulladt (khm Nokia N-Gage és tsai...)
A mobilpiac is már olyan, hogy kiesni könnyű, belépni meg annál nehezebb. -
Keem1
veterán
Ken Hong hiányozni fog. Az LG meg csupán piaci szereplőként, szűkül a piac, igy a lendület is lassul majd... feltehetőleg.
-
judas13
addikt
válasz
janeszgol #11 üzenetére
Igen pontosan, még annyit tennék hozzá a másik oprendszeres teló mellet még egy alap Honort is használok a mindennapokban: nosztalgiáztam a régi Huawei y6-om után:) de most, hogy a márka kilőve, így megvettem a kívül ugyanaz, belül egy kicsit frissített változatát százvalahány euróért 8a néven, itt is volt teszt anno róla...ennyiért nem bántam meg, megérte:)
Olvasni amúgy, hogy a Huawei a jövőben az új Google 2.0 akar lenni, felhő szolgáltatások meg okos kocsi gyártás, egyebek. Mintsem a lefejezett mobil részleg értelmetlen erőltetése? Talán igazuk van....meglássuk.
-
Mercel
senior tag
válasz
Kamikaze75 #14 üzenetére
Úgy sikerült arcra esniük, hogy nagyon tehetséges voltak ötletelésben és pocsékok megvalósításban.
Én is sajnálom egyébként, hogy vége a dalnak, már csak azért is mert megint szűkül a piaci szereplők sora. -
Mercel
senior tag
Majd egyszer azért kicsit olvass utána hogy is működnek a kínai cégek, mekkora a kínai kommunista rezsim befolyása és részvétele ezekben a cégekben, mennyire homályos a kínai mobilok adatkezelése és milyen szinten épül bármelyik kínai cég terméke a mértéktelen lopásokra.
A huwaei a komcsi rezsim házicége, ráadásul a felsővezetők alsó hangon fele a kínai titkosszolgálattól és hadseregből érkezett.
Dejóvanazúgy olyan szépen csillognak az üveggyöngyök nemde? -
Noukoum
veterán
válasz
janeszgol #11 üzenetére
Az akkumulátor nem gyártóspecifikus, hiszen ők is csak veszik. A kezelésükben sincs nagy különbség.
Ha valaki mindennap lemeríti egyszer a telefonját akkor az 700-1100 ciklus 2-3 év alatt. Nem meglepő hogy nagy a degradáció. Hiba meg mindenhol előfordul. Nyilván nagy gyártók termékeiről beszélek. -
Kamikaze75
tag
Teljesen érthetetlen hogy ennyi innováció mellett miért kellett ennyire félre siklania a mobilos üzletáguknak.
A lányomnak kizárólag LG volt G3S,Q6,most K61 elképesztő mennyire nyúzta őket éjjel nappal és jól bírták,jó minőségűek voltak
Sajnálom méltatlanul alul értékelte a piac mobiljaikat -
janeszgol
félisten
Pontosan. Bár annyit hozzáteszek, hogy a szoftveres verziókövetés náluk sem volt mindig patent. Oké átlagban kettő OS update-et kaptak a telefonok (bizonyos kategória viszont nem, pl az Y széria, meg a többi, jellemzően 70 ezer ft alattiak).
A másik az akkumulátorok minősége. Én nem tudom hogy csinálják, de náluk meg a Xiaominál láttam azt, hogy egy 2-3 éves telefon már az 1 napot sem bírja ki. 3 évesen meg kikapcsolnak csak úgy, tehát totál tönkrementek az akkuk. Persze itt is nagy a szórás még szérián belül is.Ha visszatér a Huawei (Honorként vagy bárhogy), akkor elvárom, hogy az akku minőségén, élettartamán javítsanak.
-
beastars
tag
Azért nekem hiányozni fognak. Sok jó teloval megtudtak örvendezni régebben. Bár ha azt nézem hogy a kinai szarok fent tudnak lenni (oukitel, doogee,ulefone, umidigi. Meg a többi gagyi copy paste....És ugyan akkor ' Kicsik vagyunk,de jo ez igy " duma mellet jobb lett volna okosabban vezetni.a sok vezetönek
-
moleculez
veterán
válasz
GreenGoblin #5 üzenetére
Azért a Huaweinek Honornak sikerült eléggé, (a Huaweit konkrétan mesterségesen kellett ellehetetleníteni
) szóval nem lett volna ez lehetetlen.
-
Quqesz
nagyúr
Sajnálom hogy nem lesz LG telefon. Egy hete használom a Velvet-et és nagyon jó telefon! Sajnos a samung jobban csinálta, hogy a középkategória szegmensre rendesen ráfokuszált és jó termékpalettát állított össze. Az LG ezen kívül a készülékek elérhetőségét is elcseszte, a V60 a mai napig nem kapható itthon hivatalosan. Kellet vona a termékpaletta, mint anno(K,G,V széria). Tetszettek a fejlesztések, de erre építeni kár volt(G5, Wing).
-
janeszgol
félisten
Azt nem lehet mondani, hogy nem küzdöttek. Azt viszont igen, hogy komolytalanok voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negatív mutatók se tudták megakadályozni az LG Electronics egészének negyedéves remeklését.
- Linux haladóknak
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ózongenerátor a háztartásban
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest