- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Arduino C++ nyelv, de nem kell hozzá tudni a nyelv össze feature-jét, sőőőt.
Elég ezeket tudni:
- változók
- elágazások
- ciklusok
- függvényekElsősorban algoritmizálni kell tudni, annál meg mindegy a programnyelv, én anno ezt Pascalban tanultam meg, annak viszonylag beszédes a szintaktikája, de elég elcseszett nyelv, szóval nem feltétlenül tudnám ajánlani.
-
balazs1022
őstag
Igen, ezt en is észrevettem. Sotz mindegyik cella hibátlan. Mindegyikre ramertem. Sot tesztbol szetszedtem egy egy regabbi laptop akksit, aminel arra jottem ha ha megszakitom az áramkört akkor már nem ismeri fel az vezérlő elektronika... Tehat a jelenlegi akksim ott all burkolat nelkul, jobbam meg n akarom szetszedni (feszultseg alatt kell szerelni).
Vki meg tudna nekem csinalni? Persze kifizetem a munkadijat.Mi van ha veszek egy utanygartott akksit (8000ft) es atrakom a vezerlot?
-
Kernel
nagyúr
HP honlapjáról letölthető hozzávaló program, ami mutatja a kapacitást, cellafeszültségeket, pillanatnyi áramfelvételt is. Más típusnál esete válogatja. Általánosabb programokkal (Aida?) nem figyeltem még, hogy tud-e ilyet.
A kísérletezések során nekem úgy tűnt, hogy az elektronika gyorsteszt formájában kiértékeli a cellák belső ellenállását is. Ha nem megfelelő minőségű az akku, akkor beadja a boot-üzenetet. De nekem jó akkuval az is megszűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged