- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrb
aktív tag
válasz
Lackooo84 #688 üzenetére
Privátba megírhatnád, hogy hol cserélték ötször az órádat.
Az elektronika csere biztosan nem segít a vízállóság elérésénél.
Ha nem anyaghibás volt az óra, akkor szerintem vízállóság tesztelésénél is lehetett hiba.
Amúgy a párakicsapódás csak tünet, ekkor már bent van a víz a burkolatban.
Én még nem úsztam/zuhanyoztam az M430-asban, de pl. edzés után gyors csapvizes öblítés és szárazra törlöm. -
anrb
aktív tag
válasz
Lackooo84 #681 üzenetére
A zuhanyozást én se erőltetném. Egyébként a V800 és a Vantage M/V is WR30-as jelölésű triatlon óra. Úszás közben figyelni kell arra, hogy ne lógasd a vízbe
Tekintettel arra, hogy a legtöbb új sportóra ragasztott, kiváncsi vagyok, lehet-e egyáltalán javítani azokat. Az óra kikapcsolás lehetőségének a hiánya és a napokban mérhető üzemidő nem ad bizakodásra okot az élettartammal kapcsolatban...
-
anrb
aktív tag
Nem csak M400-zal, hanem M430-cal és az új Vantage-al is lassú BT-n a szinkronizálás. Nem találtam konkrét adatot arról, hogy mennyit tud rögzíteni az M400/M430, de mintha valahol láttam volna, hogy csak 8MB flash van benne. Egy óra futás TCX export file mérete kb. 1.3MB, bár az órán valószínűleg tömörítve tárolják és nem XML-ben.
A kábeles szinkrontól én is ódzkodtam amiatt, hogy ilyenkor mindig töltöm az órát. Viszont így az A-GPS-t napi szinten frissíti, BT-n a Flow App-on keresztül meg csak hetente. És ez az új órákkal is így van. Hiába írtam a supportnak, hülyék ezek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged