- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
traumschiff
csendes tag
Nem mondtam, hogy te leszel az igénytelenebb.
Kicsit el is tértünk a témától. Erősen fogalmaztam ismételten, tényleg az a kérdés, hogy kinek mik az igényei.
Én szimplán csak a sajátomat védem meg, amik úgy gondolom, hogy a jelen helyzetben nem utolsók és nem is egyszerűek. Mégis megfelelt ez a gép nekik.
És ezek voltak csak a cikkben eltiporva
Ne hidd azt, hogy néha nem érzem azt, hogy inkább vettem volna az ipad2-őt. Máskor viszont örülök annak, hogy ezt vettem.
De szerintem minden gépnél el lehet ezt mondani. Mindegy, hogy mit veszel úgyis egy kicsit másfelé húz majd néha a vágyad.
De valamit ennyire elhordani...
-
traumschiff
csendes tag
És mire használod az iPad1-ed? Mik voltak az igényeid amiknek meg kellett felelnie? Szerintem egy csöppet igényesebb vagyok nálad technika terén.
Ezért is nem választottam azt. És nem az akkori ár miatt mert ugyanúgy megvehettem volna az ipad2őt amikor a mobii-t kifizettem.
Alapvetően meg a korábbi commentek során azt fejtettem ki, hogy mire jó a mobii és nem azt, hogy számomra mire jó. De a válaszodnak volt egy vonala amit sajnos nekem is követnem kellett ha veled akarok beszélgetni.
Ez a vonal az volt, hogy miértnem inkább ipad1-et vettem. Hát ezért. ^
Ettől független még mindig barátibb volt ez a commented mint a többi és ezt köszönöm :-)
-
traumschiff
csendes tag
Persze nem mindegy. De egy iPad 1-el szerinted mennyit kötsz?
Kifizettél valamit ami már 2 hónap után elavultnak számított? Amit a gyártó is kinevet már fél év után egy újabb termékkel?
És nem, nem vagyok teljesen anti apple. Tetszik képzeld, szimpatikus az iPad2, de nekem még ott is túl sok volt a kompromisszum. Le lettem volna korlátozva. Inkább adok ki valamiért ennyi pénzt és megoldom, hogy ne legyen korlátaim minthogy kiadok valamiért 150-et és nem tudom megoldani, mert részben fizikai korlátok.
-
traumschiff
csendes tag
Nem akarok itt a fanboyokkal dobálózni, de mondom tekintsd meg az igényeket.
Most csak a sajátomat részletezném mert sajnos másokéval nem vagyok 100%-ig tisztában.
Nekem kell hardware.
Kell 3g. Az már nem 80.
Kellenek csatlakozók. (USB, de ha van lehetőség HDMI-re akkor az is)
Kellenek alkalmazások.
Kell fejlődési lehetőség, update stb. (El fog jönni hivatalosan is a 3.0 nem csak főzéssel.)
Nem szeretnék iTunes-al élni mindenhol.
Szeretnék HD filmeket streamelni tv-re.Sorolhatnám még. Ezeket kielégíti az iPad1. Vagy akár csak a töredékét? Szerinted nem vagy fanboy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Oakley topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest