- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Igen, nálad más a helyzet ez esetben. Egyébként lehet hülyeség, de megpróbáltad már úgy használni, hogy nem teszel rá se tokot, se kijelző védő fóliát? Csak kíváncsiságból érdekelne, hogy úgy is fennáll-e a hiba. Olvastam olyat is, hogy egy szorosabb tok is okozhat ilyet, mert feszíti a panelt a szélei, vagy a nem gyári fólia, vagy esetleg az az alá került szennyeződés is okozhatja.
Szépen kiszedném a tokjából, leszedném róla a fóliát (ha van rajta), és még szépen meg is tisztogatnám valami képernyő tisztítóval a kijelzőt, hogy semmi szennyeződés, zsír nyom, stb. ne lehessen sehol. Aztán próba szerencse... Tudom, hogy így kissé necces a használata, nem is hosszabb távra gondoltam, csak mondjuk pár napig érdekes lenne így kipróbálni teszt gyanánt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest