- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fruityloops
tag
Egy kérdés. Van egy pocophone x3 nfc-m már lassan 2 éve, ami a minden napokban tökéletesen elég minden téren, hiába jöttek ki már azóta újabbak, valahogy nem fogtak meg, vagy nagyon drágák.
Mások is vannak úgy vele, hogy ameddig csak lehet és be nem döglik, maradnak hűen a szeretett X3 nfc-jüknél? Vagy csak én. Mert 120 hz, nagy aksi, viszonylag jó fényképező, proci meg minden napokra elég, sztereo hangszóró stb. nekem elég ahogy van, más is van így vele? Vagy szemezget a redmi note 12-vel, vagy mondjuk a Xiaomi 12-13-14-el. -
Fruityloops
tag
Én meg ahogy írtam, épp most agonizálok rajta, hogy a note 9 pro-m helyett egy ilyen legyen. Nem értem továbbra sem (hiába próbálták megmagyarázni nekem, azon kivül, hogy poconak jó az árazása), hogy 15-18 ezer forinttal olcsóbb az x3 nfc, és jobb a proci, és 120 hz-es ráadásul stereo hangszóróval, hogy most mi legyen, mert akarok egy x3 nfc-t, csak nehogy megbánjam, mert sok teszt szerint a kamerája 1 fokkal talán gyengébb mint a 9 pro-é, és én szoktam féhyképezni. Meg állítólag mivel műanyag a hátlap, így bemegy a kosz a tok és a telefon közé mert kivágott a kameraszigetnél, és kopik a telefon, mert festve van a műanyag.
Szemezek vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Bundle topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest