Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Egyátalán nem baj hogy ilyet épített, csak szerintem nem szép és felesleges is, mert ha veszel egyet akkor alig drágább. A funkcionalitásáról annyit, hogy picivel elmarad a gyáritól, mert az enyémbe például nem kell csavarozgatni a merevlemezt, hanem szépen becsúszik a helyére, ahol stabilan áll. A csatlakozókat sem kell kézzel beledugni, mert azokba is önállóan belemegy behelyezéskor.
A forró ragasztó használata szintén nem baj, de neked nincs szemed, vagy mi? Hogy néz már ki az a megrágott nyáklap, a kilátszó keszekusza csatlakozólábak, meg hogy egyelőre még előlapja sincs a cuccnak, tehát a noti oldalán egy lyuk tátong? Miért baj, ha ezt le merem szólni hogy nem szép? Hát nem az b*meg, nagyon nem.
Lehetne ilyenből szépet is készíteni házilag, de ez nem lett az, mindenesetre udvariasan feltételeztem, hogy ez a megfelelő szerszámok hiánya miatt van, esetleg nem elég gyakorlott cikkírónk keze még.Az ötlet egyébként tényleg jó és nem lebecsülendő, de én akkor is csúnyának találom a megvalósítást. Nekem is volt pár hasonló művem, de inkább nem merném itt publikálni.
(mod)
@bakter24
Amint írtam itt fentebb is: előlap hiánya, a ragasztón keresztül átlátszó keszekuszaság, aztán a széttörögetett nyák, ami eszméletlen borzalmas. Egyébként te magad is ezeket a kifejezést használod a cikkedben a saját munkádra: "...Itt egy kis gányolásra volt szükség...".
Örülök, hogy ügyesen megoldottad a problémádat, de sokat tényleg nem spóroltál vele. Kellett egy optikai meghajtó, egy SATA- és egy tápkábel, meg némi ragasztó- és áramfogyasztás a munkához. Saccra alig kevesebb, mint 2500 Ft, cserébe csúnyácska és körülményesebb belerakni a HDD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Lehetne ilyenből szépet is készíteni házilag, de ez nem lett az, mindenesetre udvariasan feltételeztem, hogy ez a megfelelő szerszámok hiánya miatt van, esetleg nem elég gyakorlott cikkírónk keze még.